fbpx
 
BOMBĂ. Mihai Chirica cere demisia ministrului Justiției

BOMBĂ. Mihai Chirica cere demisia ministrului Justiției


Mihai Chirica, președintele PSD Iași, a cerut astăzi public demisia ministrului Justiției, Florin Iordache. El i-a reproșat lui Liviu Dragnea că nu știe să-și aleagă oamenii.

 

„Am ales de la începutul carierei mele să spun adevărul. De aceea am ales să propun Guvernului Grideanu să abroge ordonanța de modificare a Codului penal, să propună Parlamentului să dezbată proiuectul. Nu avem voie să eșuăm în încrederea pe care am cucerit-o, să arătăm că România poate să dețină un guvern responsabil”, a spus Mihai Chirica, liderul PSD Iași.

 

 

„De aceea, cer public demisia ministrului Florin Iordache, pe care îl văd singurul responsabil de haosul creat în aceste zile”, a mai spus social-democratul ieșean.

 

„Liviu Dragnea este un om puternic care a reușit să se organizeze exemplar. Îi reproșez în schimb că nu știe să-și aleagă oamenii. Eu personal îi cer domnului Dragnea să corecteze greșelile comise. Eu vreau ca acest partid să poată merge mai departe. Nu cred că domnul Sorin Grindeanu trebuie să plece de la guvernare. Nu trebuie să ajungem la anticipate. Trebuie să ne îmbunătățim imaginea la nivel internațional, să recăpătăm încrederea în fața oamenilor”, a declarat Chirica în conferința de presă de astăzi.

 

„Domnule președinte Klaus Iohannis a venit momentul în care trebuie să ne arătați că ne reprezentați și să-i chemați la masa negocierilor pe toți. Condamn cu maximă responsabilitate pe cei care au provocat acte de violență noaptea trecută, în încercarea de a compromite protestul oamenilor .Nu este un act de curaj, ci de demnitate în momentul de față. Cred în actul de justiție. Această românie trebuie să fie demnă, care să nu slujească niciunui interes politic”, a spus în încheiere liderul PSD Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30