fbpx
 
Week-end pe note muzicale, la PALAS

Week-end pe note muzicale, la PALAS


Finalul de săptămână la Palas este încărcat de evenimente pe placul ieşenilor: experimente spectaculoase şi demonstrații de inginerie robotică la „Noaptea de Ştiinţă”, spectacol oferit de Filarmonica Iaşi, concert de muzică bizantină şi târg de accesorii fashion.

 

Vineri, 29 septembrie 2017, de la ora 18.00, în piaţeta principală din parcul Palas va avea loc „Noaptea de Ştiință”, eveniment organizat de profesori, cercetători și studenți ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi. Persoanele pasionate de ştiinţă, indiferent de vârstă, vor avea ocazia să vadă live experimente diverse, demonstrații de inginerie robotică și curiozități ale naturii.

 

Cei care iubesc să petreacă timpul în aer liber și să asculte muzică de calitate sunt invitaţi sâmbătă, 30 septembrie, în parcul Palas, la spectacolul Filarmonicii de Stat Moldova Iași. De la ora 18.00, instrumentiștii din cadrul Orchestrei Simfonice și artiștii Corului „Gavriil Musicescu” vor pune în scenă un regal al muzicii. Și nu oricum, ci printr-un concert vocal-simfonic care va încânta publicul cu muzica unor coloși ai scenei muzicale din anii `60 -`80. Concertul „Thank you for the music!” le va oferi spectatorilor prilejul de a asculta aranjamente orchestrale după melodii ale formațiilor ABBA, Queen, Deep Purple și Rolling Stones. Orchestra Filarmonicii se va afla sub bagheta maestrului Radu Postăvaru, iar membrii Corului „Gavriil Musicescu” vor fi coordonaţi de dirijorul Doru Morariu.

 

Tot sâmbătă, de la ora 19.00, în Atriumul Palas Mall va avea loc un Concert de Muzică Veche vocal instrumentală de sorginte orientală, eveniment care face parte din programul Festivalului de Muzică Bizantină de la Iaşi, desfăşurat în această perioadă. Pe scena din Atrium va interpreta Ansamblul de muzică tradițională „Christos Tsiamoulis” din Atena, Grecia, urmat de Ansamblul de Muzică Veche „Anton Pann” din București.

 

Cei care se află în căutarea unui cadou deosebit şi unic sunt aşteptaţi la Târgul de Accesorii Fashion, care are loc până duminică inclusiv, la etajul întâi al Atriumului şi la parterul Galeriei Palas Mall, zona magazinului Hervis. Cei mai iscusiţi artişti handmade au pregătit o gamă variată de bijuterii şi accesorii, toate lucrate cu talent şi creativitate.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: