fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 28 Octombrie 2017

Reprezentanţii USR au ales noul lider al formaţiunii rămasă fără preşedintele fondator după ce Biroul Naţional al partidului s-a poziţionat, împotriva voinţei acestuia, pe tema redefinirii familiei în Constituţie.

 

În urma votului dat la congresul de la Poiana Braşov, Dan Barna devine noul preşedinte al Uniunii Salvaţi România. Barna a obţinut 127 de voturi din 191 exprimate, iar contracandidatul său, Vlad Alexandrescu, 50.

 


Publicat in Parlament
Gest necugetat al unui medic veterinar din Cluj, de 44 de ani. Acesta a fost găsit mort în maşina de serviciu, cu o seringă înfiptă în piept. Bărbatul era angajat la o firmă furnizoare de medicamente pentru uz veterinar. Cunoştinţele medicului au declarat că acesta avea probleme financiare, anunţă Gazeta de Cluj.

Publicat in Social
Jucătoarea română de tenis Simona Halep va termina anul pe primul loc în clasamentul WTA, după ce daneza Caroline Wozniacki a învins-o pe Karolina Pliskova (Cehia), cu 7-6 (9), 6-3, sâmbătă, și s-a calificat în finala Turneului Campioanelor de la Singapore.

 


Publicat in Alte Sporturi
Un cutremur cu magnitudinea 4,1 s-a înregistrat sâmbătă după amiază, la ora 16:56, în zona seismică Vrancea, județul Buzău.

 


Publicat in Social
Un bărbat a decedat sâmbătă dimineaţă, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa din oraşul Siret, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

 


Publicat in Moldova
Un copil în vârstă de 12 ani din localitatea buzoiană Bozioru a ajuns, sâmbătă după-amiază, la Spitalul Judeţean Buzău, după ce a fost tăiat de către tatăl sau cu cuţitul pe mâini, pe picioare şi pe burtă.

 


Publicat in Social
Bucurie mare în vestiarul Politehnicii după victoria categorică de ieri: 3 la 1 cu Concordia Chiajna.

 


Publicat in CSMS Iasi
Toate femeile care l-au acuzat pe Donald Trump de hărţuire sexuală mint, a declarat Sarah Huckabee Sanders, ofiţer de presă al Casei Albe.

 

Afirmaţia a fost făcută la o conferinţă de presă care a avut loc vineri. Întrebarea a venit în contextul valului de acuzaţii de hărţuire şi agresiuni sexuale care are în centru mai multe figuri importante din industria filmului şi media, scrie The Washington Post.

 


Publicat in Panorama
Poli Iaşi a obţinut o victorie importantă şi muncită în primul meci al etapei cu numărul 16 din Liga 1.

 


Publicat in CSMS Iasi
Primarul oraşului Teiuş, Mirel Vasile Hălălai, aflat la al doilea mandat, a fost condamnat vineri de Judecătoria Aiud la pedeapsa de doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31