fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 02 Noiembrie 2019

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict și 4 percheziții, în urma cărora, a fost destructurată o grupare care comercializa cantități importante de  cocaina si ecstasy, în București și județul Ilfov.

Publicat in Justitie
O româncă a fost arestată în Italia după ce și-a ucis soțul, un cunoscut avocat din Anzio.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiș - Serviciul Antidrog, împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, au ridicat 8 kilograme de cannabis în urma unui control efectuat asupra unui autocar.

Publicat in Justitie
Viorica Dăncilă a primit, sâmbătă, o sabie de samurai din partea organizației PSD Arad. Președintele filialei, Dorel Căprar, a afirmat că Viorica Dăncilă „este curată ca lacrima, ca un samurai”, iar cadoul o va călăuzi în lupta cu bărbații și „va tăia la propriu și la figurat tot ce trebuie tăiat”. Dăncilă a mai primit și o icoană de la Filiala Arad.

Publicat in Presedintie
Ministrul Justiției Ana Birchall a cerut o anchetă la Penitenciarul Rahova după permisia acordată lui Liviu Dragnea.

Publicat in Justitie
Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit, sâmbătă, a anunțat cântărețul și compozitorul, Adrian Ordean. Artistul avea 54 de ani și, în ultimii ani de viață, s-a luptat cu cancerul.

Publicat in Social
Un bărbat din Iași a fost condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare, după ce a bătut un copil și l-a obligat să bea urină. Bărbatul are de plătit și 10.000 de lei daune morale, iar timp de cinci ani nu are voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de victima sa, transmite Mediafax.

Publicat in Justitie
Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit şi alte două persoane au fost rănite grav, vineri seara, după impactul produs între un microbuz şi o căruţă, în localitatea Dumeşti din judeţul Vaslui.

Publicat in Moldova
Medicii de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie „Cuza Vodă" din Iaşi au reuşit să salveze viaţa unei femei care a fost adusă din Târgu Neamţ cu elicopterul SMURD, aceasta fiind în şoc hemoragic după ce a născut prin cezariană.

Publicat in Sanatate