fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 28 Aprilie 2019

Pe 19 aprilie, Curtea de Apel Suceava a decis ca ieșeanul Petrică Manolachi să primească daune morale de 80.000 de lei din partea Statului Român. Sentința este definitivă. Acesta a executat 3 ani şi 4 luni din pedeapsă şi apoi a fost găsit nevinovat.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Iași au fost sesizați vineri, de reprezentanții unei societăți comerciale cu privire la faptul că au surprins o femeie, în timp ce ar fi încercat să sustragă produse din magazin.

Publicat in Social
În seara de Înviere, polițiștii din Suceava au fost atacați cu pietre și cu topoare de un șofer care a refuzat să oprească la semnalul acestora.

Publicat in Moldova
Un manechin brazilian în vârstă de 26 de ani a decedat subit sâmbătă după ce i s-a făcut rău în timpul unei prezentări de modă din cadrul Săptămânii Modei de la Sao Paulo (SPFW), au anunţat organizatorii evenimentului, potrivit AFP.

Publicat in Moda si stil
Etienne Ignat, consilier local din Iași din partea PNL, s-a filmat sâmbătă în timp ce lipește două afișe ale Alianței USR-PLUS.

Publicat in Politica Locala
Două persoane, dintre care una minoră, au decedat şi două au fost rănite în urma unui accident produs sâmbătă noaptea pe DJ 282, în localitatea Hlipiceni, a declarat şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Botoşani, Teodor Orhei.

Publicat in Moldova