fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 15 Mai 2019

Un fapt incredibil: o fabrică de medicamente din municipiul Iași funcționează de mai mulți ani în clădiri fără autorizație. De-abia luna trecută Chemical Company SA a depus la Primărie și Agenția pentru Protecția Mediului cereri de intrare în legalitate. Câți pacienți din spitalele unde livrează produse Chemical Company au fost în pericol?

Publicat in Anchete
Un fapt incredibil: o fabrică de medicamente din municipiul Iași funcționează de mai mulți ani în clădiri fără autorizație. De-abia luna trecută Chemical Company SA a depus la Primărie și Agenția pentru Protecția Mediului cereri de intrare în legalitate. Câți pacienți din spitalele unde livrează produse Chemical Company au fost în pericol?

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Competiţia muzicală europeană Eurovision a fost lansată marţi în capitala israeliană Tel Aviv pe fondul aparentei desfăşurări a sistemului antirachetă al ţării, Domul de Fier. Decizia a fost luată după o altă amplificare a tensiunilor, în 4 mai, când israelienii şi palestinienii au făcut schimb de atacuri cu rachete, ce au provocat câteva zeci de morţi.

Publicat in Evenimente
Încercarea Ecaterinei Andronescu de a schimba data examenelor cu două zile înainte ca elevii să le susțină a creat „o derută profundă, care a fost corectată in extremis în ore târzii de după-amiază, pentru a se reveni la normalitatea prin care și legislația primară, și legislația secundară, și calendarul și metodologiile se respectă”, a declarat pentru Edupedu.ro unul dintre principalii opozanți al lui Andronescu în partid, Camelia Gavrilă.

Publicat in Educatie
Premierul Viorica Dăncilă, însoţită de câţiva miniştri din cabinetul său, a făcut azi o vizită discretă în judeţul Prahova. Deşi programul complet al delegaţiei de la Guvern nu a fost făcut public, câţiva protestatari au aşteptat-o pe Dăncilă în localitatea Urlaţi, unde i-au strigat „Vrem bani pentru educaţie!” şi „Analfabeta!”

Publicat in Guvern
Campania de donare de sânge organizată în clădirile de birouri United Business Center (UBC) din ansamblul Palas Iași a devenit deja o tradiție, bucurându-se de un succes tot mai mare cu fiecare ediție.

Publicat in Sanatate
Partidul de guvernământ a intrat în panică cu numai două săptămâni înainte de alegeri. Fotografia de moment din sondaje, dar și realitatea din teren, au determinat partidul lui Liviu Dragnea să își mute discursul public într-o zonă a delirului, minciunilor și luptei cu arme murdare. Obiectivul? Inundarea spațiului public cu pericole inventate astfel încât mobilizarea celor anti-PSD să scadă iar prezența la vot pe 26 mai să fie redusă. Antidotul? O mobilizare cât mai mare la vot pe 26 mai, pentru alegerile europarlamentare și referendum, astfel încât PSD să primească ce merită: scoaterea de pe scena politică și de la guvernare.

Publicat in Politica Locala
Dorin Dobrincu, cercetător la Institutul de Istorie A.D Xenopol din Iaşi, fost director al Arhivelor Naţionale Iaşi, a postat pe pagina sa de socializare un autodenunţ, el afirmând că a fost unul dintre contramanifestanţii mitingului regional organizat de PSD în data de 9 mai în Piaţa Unirii din Iaşi.

Publicat in Social
Surse social-democrate au declarat pentru Hotnews că mitingul programat pe 22 mai la Romexpo se anulează. PSD intenționa să organizeze, miercurea viitoare, un mega-miting la Romexpo unde doreau să aducă peste 100.000 de oameni din centrul și sudul țării.

Publicat in Parlament
Florian T., un român stabilit la Cancun, în Mexic, a fost arestat de autoritățile locale după ce s-au strâns dovezi că a dat o lovitură cibernetică de proporții: a furat 26 de milioane de dolari.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 4