fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 29 August 2019

Un exemplar de peşte fitofag de dimensiuni impresionante, cu o greutate de circa 40 de kilograme şi o lungime de 1,5 metri, a fost găsit mort, joi dimineaţa, pe malul lacului Vârşolţ, de către organizatorii unei competiţii de pescuit sportiv, specialiştii susţinând că ar fi vorba despre lipsa de oxigen din apă, din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioadă.

Publicat in Social
Chestorul Adrian Iacob, fost rector al Academiei de Poliţie, a fost chemat joi la sediul DNA în dosarul de şantaj comis asupra jurnalistei Emilia Şercan.

Publicat in Justitie
Scene sângeroase s-au derulat joi dimineață în Turnu Severin.

Publicat in Social
Mama Alexandrei Măceşanu a transmis, într-un mesaj video, că simte că fiica sa încă trăieşte şi cere autorităţilor să-şi facă datoria şi să încerce s-o găsească. Mama fetei a mai spus că, dacă Alexandra este într-adevăr moartă, speră ca cei care au greşit să plătească.

Publicat in Social
O femeie de 59 de ani din judeţul Bacău a trecut prin clipe de groază, când un vecin s-a năpustit asupra sa, în propria curte.

Publicat in Moldova
Administraţia Prezidenţială transmite, ca replică la scrisoarea judecătorilor din CSM, că preşedintele nu a respins-o pe Dana Gîrbovan judecătorul, ci cetăţeanul, precizând că opinia CSM e îngrijorătoare deoarece induce ideea că şeful de stat ar fi putut numi un magistrat în Guvern.

Publicat in Presedintie
Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a dispus efectuarea unor verificări cu privire la intervenţia poliţiştilor în cazul unui accident în care un copil în vârstă de 4 ani a murit după ce a fost lovit de o maşină, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii instituţiei.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat un cetățean român care deținea cantitatea de 80 litri de produs petrolier, fără documente legale.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, 4.378 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de peste 47.000  lei.

Publicat in Moldova
În acest an la 1 septembrie, se împlinesc 126 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Rurale în România. Cu acest prilej, vineri, 30 august a.c. ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași va avea loc o adunare festivă în cadrul căreia se va prezenta un scurt istoric al Jandarmeriei Rurale, iar sub titulatura ”Ștafeta generațiilor” va fi organizată o întrevedere între un veteran de război și un tânăr jandarm.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31