fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 04 Martie 2018

Cunoscută în România pentru luările sale de poziţie extrem de critice la adresa lui Dragnea, socialista Ana Gomes susţine că PSD este un partid pretins socialist care se pune în calea Justiţiei, Dragnea un pretins social-democrat iar Dăncilă, o "persoană care pare să confunde fidelitatea faţă de reţeaua corupţilor ei cu amorul de ţară".

 


Publicat in Guvern
Profesori din peste 1.000 de şcoli din ţară nu vor participa la simularea examenului de evaluare naţională, care începe mâine.

 


Publicat in Educatie
Gheorghe Ghenea, infirmierul care în noaptea de sâmbătă spre duminică şi-a ucis colega, asistentă la Spitalul Judeţean Slatina, cu care avea o relaţie, a lăsat o scrisoare în care explică motivele care au condus la gestul său disperat.

 


Publicat in Social
Un tânăr de 23 de ani a murit, duminică dimineață, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, răsturnându-se pe un drum din localitatea ieşeană Probota.

 


Publicat in Social
În zilele de 5 și 6 martie, cei peste 8100 de elevi de clasa a VIII-a din județul Iași vor susține cea de-a doua simulare a Evaluării Naționale 2018, aceasta fiind organizată de MEN, la nivel național. Prima simulare, cea din decembrie 2017, a fost derulată la nivel județean, fiind organizată și coordonată de ISJ Iași.

 


Publicat in Educatie
O crimă șocantă s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, la secţia de Psihiatrie de la Spitalul Judeţean din Slatina. Un infirmier şi-a înjunghiat colega, o asistentă, şi apoi s-a sinucis. Totul s-a petrecut în timpul serviciului.

 


Publicat in Social
Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” din Iași organizează, în data de 3 martie 2018, Concursul interdisciplinar matematică-fizică-științe „Henri Coandă” (lucrare scrisă individuală) și Nova-concursul „Henri Coandă” (postere - concurs pe echipe), adresat elevilor claselor IV-VIII.

 


Publicat in Educatie
Sediul unui post comunal de poliție din județul Vaslui a fost cuprins de flăcări, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, după ce persoane neidentificate ar fi stropit cu carburanți și apoi ar fi dat foc. Pompierii consideră că incendiul a fost provocat, în condițiile în care în zonă au găsit două sticle de benzină goale și chibrituri.

 


Publicat in Moldova
Imaginea liderului PSD Liviu Dragnea se depreciază foarte mult în interiorul partidului şi începe să îi fie frică că îşi pierde sprijinul, a opinat primarul Mihai Chirica.

 


Publicat in Politica Locala
Patru ani de groază pentru un ieşean din cauza neatenţiei de moment a unei farmaciste. Caz fără precedent în justiţia ieşeană. O farmacistă a fost condamnată în primă instanţă la închisoare cu suspendare pentru malpraxis, după ce un pacient s-a ales cu penisul ars. Tânăra a fost acuzată că a preparat o soluţie de nitrat de argint într-o concentraţie mai mare decât cea prescrisă de medicul dermatolog. Pe lângă pedeapsă, instanţa a dispus ca tânăra şi farmacia la care a fost angajată să îi plătească victimei daune morale record: 100.000 de euro.

 


Publicat in Reportaje
Pagina 1 din 2