fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 02 August 2019

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a declarat, vineri seară, că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă şi analizate de INML este al fetei. Ministrul Justiţiei a anunţat familia.

Publicat in Social
Purtătorul de cuvânt al DIICOT a afirmat că în urma perchezițiilor de astăzi, în locuința lui Gheorghe Dincă s-au găsit urme de sânge și alte fragmente osoase. Acestea urmează să fie duse la un laborator unde vor fi analizate de specialiști. De asemenea, oamenii legii au găsit telefonul Alexandrei într-un loc indicat de principalul suspect în acest caz.

Publicat in Justitie
Începutul lunii august a adus la Iași o expoziție subacvatică inedită: WaterLear, cu fotografii din spectacolul Regele Lear, din repertoriul Teatrului Național din București. Fotografiile sunt realizate de Florin Ghioca, fotograful oficial al TNB.

Publicat in Social
Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a vorbit în premieră despre cazul de la Caracal, dar şi despre acuzaţiile aduse de omul de afaceri Nicolae Cilan, care a declarat că femeia le-a spus unor italieni că le poate face rost de fete. Daniela Dincă spune ca nu şi-a văzut tatăl de anul trecut şi că îşi exprimă compasiunea faţă de familiile celor două fete.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Vama Borș au descoperit un autoturism marca BMW, model X6, în valoare de 15.000 de euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie, alerta fiind emisă în urmă cu o lună.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Vărşand, judeţul Arad, au depistat doi cetățeni din Kosovo care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Publicat in Social
Polițiștii de frontieră din Brodina au depistat și reținut doi cetățeni din Pakistan, care au încercat să intre ilegal în ţara noastră. Cetățenii pakistanezi au fost preluaţi de autoritățile de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie.

Publicat in Moldova
Momente de panică într-un bloc din zona Orion (bloc B 19, scara C) din Piatra-Neamț după ce liftul în care se aflau două persoane a căzut în gol de la etajul 6 până la etajul 1.

Publicat in Moldova
Un fundaș adus sub formă de împrumut de la CFR Cluj și un mijlocaș care a evoluat la ACS Poli Timișoara sunt noile achiziții ale clubului din dealul Copoului.

Publicat in CSMS Iasi
Migrația creierelor a fost, după 1990, o mare problemă a României. Azi, însă, sub guvernarea coaliției PSD-ALDE, apare problema emigrării mult mai multor români. De la lăcătuși la matematicieni, de la zilieri la mecanici, în fiecare zi țara noastră cunoaște acest fenomen al emigrării în masă, întreținut de PSD.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 4