fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 04 Ianuarie 2020

Cel puțin o rachetă a lovit sâmbătă seara Zona Verde din Bagdad, a declarat pentru CNN un oficial irakian din domeniul securtității. În Zona Verde, foarte bine păzită, se află Parlamentul, ministerele și ambasadele străine, inclusiv cea a Statelor Unite. Și o bază americană din Irak din apropiere de Zona Verde a fost atacată cu rachete sâmbătă seara. Rachetele au căzut în incinta bazei militare, dar nu au fost semnalate daune semnificative.

Publicat in Eveniment
Polițiștii de frontieră din Calafat au depistat patru cetăţeni din Irak si unul din Siria, care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși într-un camion încărcat cu butelii pentru gaz, care era condus de un cetăţean bulgar.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Vama Negru Vodă au descoperit un autoturism, în valoare de 90.000 de lei, căutat de autorităţile din Germania.

Publicat in Social
Peste 1.400 de persoane bănuite de trafic de droguri au fost trimise în judecată, în primele 11 luni ale anului trecut, în urma acțiunilor organizate de polițiști și procurori D.I.I.C.O.T. Au fost destructurate 57 de grupări organizate și au fost scoase de pe piață aproape 3 tone de droguri.  

Publicat in Justitie
Un tânăr de 23 de ani şi-a înjunghiat cu un cuţit, sâmbătă seara, fratele mai mare, în localitatea Ireşti din judeţul Vrancea. Victima este în stare gravă, iar echipajele medicale îi fac manevre de resuscitare.

Publicat in Moldova
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenţionare Cod galben de ninsori şi viscol, valabilă până luni dimineaţa, în zone montane, la peste 1.700 de metri altitudine, respectiv o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului ce vizează judeţe din zona Moldovei, începând de duminică dimineaţa.

Publicat in Vremea
În vreme ce pentru români sărbătorile de iarnă se apropie de sfârșit, pentru moldovenii de peste Prut acestea stau să înceapă.

Publicat in Moldova
Armata americană a lansat atacul în care a murit generalul iranian Qasem Soleimani în momentul în care convoiul în care se afla temutul și influentul general se îndrepta spre aeroportul internațional din Bagdad. Rachetele americanilor au lovit cu toată forța mașina în care se afla Qasem Soleimani. În atac au mai murit doi general ai Gărzilor Revoluției, un colonel și un căpitan.

Publicat in Eveniment
Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost prins băut la volan, polițiștii anunțând că permisul de conducere i-a fost suspendat. Valeriu Lupu, membru PMP, a demisionat vineri din funcție, după ce premierul Ludovic Orban își anunțase intenția de a-l demite. 

Publicat in Justitie