fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 30 August 2019

Doi fraţi de 17 şi 18 ani s-au înecat, vineri, la Mamaia, iar un al treilea tânăr, de 17 ani, aflat în pericol a fost salvat şi transportat la spital.

Publicat in Social
Poliţiştii din Darabani, au intervenit pentru a acorda sprijin unui echipaj din cadrul Serviciul  Teritorial al Poliţiei de Frontieră Darabani.

Publicat in Moldova
Cadavrele a doi români au fost descoperite vineri dimineaţă în zona Forchies-la-Marche din Belgia, au anunţat autorităţile, precizând că victimele au fost împuşcate în cap, informează postul RTL.

Publicat in Eveniment
Un lituanian care câştigase la cazinou, tâlhărit la ieşirea dintr-un club gălăţean. Acesta a fost agresat şi i s-au furat banii, cardurile şi actele.

Publicat in Moldova
O româncă stabilită în Spania a fost salvată din mâinile partenerului ei, după un apel disperat făcut în ţară.

Publicat in Social
ALDE Galaţi vrea să continue colaborarea locală cu PSD şi refuză alianţa cu Pro România. Liderul local al ALDE spune că filiala Pro România este condusă de un fost membru ALDE, care „nu-şi aminteşte de cuvântul dat nici 5 minute”.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din Vama Turnu au depistat un cetăţean bulgar care conducea autoturismul folosind un permis de conducere fals.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au depistat doi cetățeni din Irak, care au încercat să iasă ilegal din România, folosindu-se de cărți de identitate grecești false.

Publicat in Social
Echipe ale ONG Mare Nostrum din Constanţa, care derulează două proiecte de studiere şi monitorizare a cetaceelor din Marea Neagră, au identificat cinci cazuri de delfini morţi pe plajele din staţiunile turistice în ultima săptămână.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă,18.520 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 217.000 lei. Pentru reţinerea contrabandiştilor care nu s-au supus somațiilor legale prin voce, poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3