fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 03 Mai 2019

Un studiu recent a stabilit că un medicament, care este în prezent în vânzare, ar putea stopa răspândirea cancerului.

Publicat in Sanatate
Un copil în vârstă de numai 12 ani a fost înjunghiat în acestă seară, pe strada Cicoarei din municipiul Iaşi.

Publicat in Social
Fostul ministru al Fondurilor Europene Cristian Ghinea a acuzat, vineri, PSD-ului condus de Liviu Dragnea de trădare naţională, după o serie de mişcări în favoarea ruşilor.

Publicat in Guvern
Un accident rutier ce putea avea urmări grave a avut loc în această după-amiază pe raza localității ieșene Cristești. Șoferul unui TIR și-a oprit brusc cursa, după ce a distrus proprietățile a trei familii.

Publicat in Social
Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, susţine că la protestul anti-Dragnea de la Iaşi din 20 aprilie au fost aduşi oameni cu autocare din alte judeţe, afirmând că sunt „protestatari de serviciu” care îl însoţesc pe Liviu Dragnea peste tot pe unde merge prin ţară.

Publicat in Politica Locala
Magistrații instanței supreme l-au condamnat, vineri, pe Radu Mazăre, la 9 ani și 10 luni de închisoare, în dosarul „Polaris”, decizia nefiind definitivă.

Publicat in Justitie
Vineri, 03 Mai 2019 17:47

Cum să câştigi mai mulţi bani ?

Ce-ar fi viaţa, fără micile ei plăceri?! Un răsărit de soare alături de o persoană dragă, îngheţata preferată, o bere rece când afară e foarte cald sau un zâmbet, care, dacă e al cui trebuie, îţi descreţeşte fruntea! Nu sună rău nici o plimbare pe străzile romantice ale Veneţiei, o sesiune de shopping menită să alunge stresul sau o ploaie caldă de vară, care să te răcorească, să te facă să alergi zâmbind, precum un copil şi să gândeşti cu voce tare: viaţa e frumoasă!

Publicat in Joburi
Deputatul Marius Bodea, Președintele PNL Municipiul Iași, a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat situația bugetului orașului Iași comparativ cu bugetele Clujului și Oradei.

Publicat in Politica Locala
Procurorii militari din cadrul Parchetului General au dispus extinderea urmăririi penale in rem în dosarul reprimării manifestaţiei din 10 august (evenimente cunoscute opiniei publice sub denumirea de Jandarmeriada) cu încă două fapte.

Publicat in Justitie
Imagini bizare au fost surprinse în Texas, când o femeie complet debrăcată a coborât din mașină pentru a se certa cu un șofer de camion. Momentul a fost surprins în luna aprilie în nord-estul orașului Houston.

Publicat in Media
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31