fbpx
 

Brașovean reținut de procurorii DIICOT după ce a ridicat un colet cu 4 kilograme de cannabis expediat din Spania


Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. - S.T. Brașov, au investigat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc, aduse din străinătate.

La data de 4 decembrie a.c., polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov au surprins în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 38 ani, din municipiul Brașov, imediat după ce acesta a ridicat un colet expediat din Spania, prin intermediul unei firme de curierat.

În urma verificării coletului, în interiorul acestuia au fost descoperite aproximativ 4.000 grame de cannabis.

La aceeași dată, polițiștii au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza județului Brașov, în urma cărora au fost ridicate alte aproximativ 400 grame de cannabis, un aparat de vidat, pungi specializate utilizate în aparatul de vidat, precum și 5.750 de lei.      

În baza probatoriului administrat, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Brașov au dispus reținerea bărbatului de 38 de ani. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: