fbpx
 

UPDATE. Sinucidere, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași: o grefieră s-a aruncat de la etaj


O femeie de 53 de ani, grefieră în cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, s-a aruncat de la etajul 2 al instituției. Într-unul dintre buzunarele de la hainele femeii s-a găsit un bilet de adio în care femeia acuza neînțelegeri la muncă.

UPDATE - 12.00

„În dimineaţa zilei de 24 mai 2019, în jurul orei 7:10, serviciile medicale şi poliţieneşti au fost alertate prin apel la 112 cu privire la împrejurările în care colega noastră, grefier A.J., s-a prăbuşit de la unul din etajele superioare ale clădirii în care funcţionează Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.
După manevrele de resuscitare echipajul SMURD a transportat victima la Spitalul „Sf. Spiridon”, unde s-a declarat decesul.
Evenimentul este investigat de autorităţile judiciare şi de ITM Iaşi.
În aceste momente tragice gândurile noastre se îndreaptă în primul rând către familia colegei noastre”, este comunicatul oficial dat în această după-amiază de conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași

UPDATE - 8.50

Grefiera a fost resuscitată timp de câteva zeci de minute, fiind transportată în stare de inconştienţă la Spitalul ”Sfântul Spiridon”, însă medicii au declarat decesul.

Știre inițială

Potrivit Realitatea TV, la fața locului a fost trimis un echipaj SMURD, care a preluat victima. În prezent, medicii efectuează manevre de resuscitare.

„La faţa locului a fost trimis echipajul TIM. Victima a fost preluată şi este în curs de resuscitare în Unitatea de Primire a Urgenţelor, din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon, din Iaşi", a declarat, vineri dimineaţă, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iaşi.

 

Sursa: realitateadeiasi.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30