fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 17 Ianuarie 2020

Un paznic de vânătoare este cercetat de poliţie, fiind bănuit că a împuşcat câinii unui localnic din Belceşti, pe numele său fiind dosar penal, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Publicat in Social
Liviu Dragnea ar putea fi liber din nou pentru o zi. Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova i-a acordat chiar astăzi o permisie de 24 de ore. La nici două luni de la ultima sa eliberare de o zi după care ministrul Justiției a trimis control la Rahova pentru că permisia ar fi fost acordată ilegal. Control care a arătat însă că regulamentul a fost respectat.

Publicat in Justitie
Primarul din Mogoșești-Siret, Damian Butnariu, spune prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, că este un atac mediatic din partea celor care tânjesc la funcţia sa.

Publicat in Administratie Locala
O fetiță în vârstă de 3 ani, din Craiova, a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul 3 al blocului în care locuiește.

Publicat in Sanatate
Ministrul de Interne, Marcel Vela, a dezvăluit, vineri, o serie de cheltuieli care s-au făcut în minister, pe care el le consideră fără justificare, printre care sute de televizoare de 1000 de euro bucata, în sediul Jandarmeriei.

Publicat in Guvern
Comisia Europeană a transmis o notificare Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) prin care anunță că din fermele de păsări din Ungaria aflate în zona de restricție din jurul focarului de gripă aviară au fost sacrificate păsări (curcani), iar produsele obținute au fost livrate către mai multe state membre, printre care și România.

Publicat in Social
În urmă cu trei zile, jandarmii arădeni s-au confruntat cu o situație, dacă nu bizară cel puțin neobișnuită. Le-a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, că trei bărbați locuiesc ilegal într-un imobil și nu au nicio intenție să-l părăsească. Apelul a fost efectuat chiar de proprietară în momentul în care, după ce s-a întors dintr-o călătorie în afara țării, i-a găsit pe cei trei bărbați în incinta locuinței sale.

Publicat in Social
Fostul şef al Serviciului Naţional de Securitate (SNB) al Armeniei, Georgy Kutoyan, a fost găsit mort, vineri, în capitala Erevan, victimă a unei răni cu foc de armă, au anunţat autorităţile armene, informează AFP.

Publicat in Eveniment
Un bărbat din Craiova a fost dus la secția de Poliție, după ce, din cauza alcoolului, a confundat ușa apartamentului în care locuiește cu cea a vecinilor. Locatarii din bloc au sunat la Poliție și au anunțat că o persoană suspectă forțează ușa unei locuințe, potrivit Mediafax.

Publicat in Social
Conform datelor emise în această lună de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (D.R.P.C.I.V), în anul 2019 Ford a înmatriculat 16.168 de unități. Astfel, marca Ford își asigură o cotă de piață de 8,58% și implicit poziția de lider al pieței de import. Totodată, Ford își consolidează, pentru al patrulea an consecutiv poziția de lider al pieței de vehicule comerciale.

Publicat in Auto
Pagina 1 din 3