fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 10 Noiembrie 2019

Biroul Electoral Central a prezentat rezultate oficiale parțiale ale primului tur al alegerilor prezidențiale, care s-a desfășurat duminică, 10 noiembrie 2019. Pe primul loc, așa cum arătau și exit-pollurile și sondajele de opinie, se clasează detașat Klaus Iohannis. Miza o reprezintă numele competitorului său din turul al doilea, care este programat la 24 noiembrie.

Publicat in Social
Prezidențiabilul USR-PLUS, Dan Barna, susține că mizează pe o mobilizare fără precedent în diaspora și este convins că în final rezultatele l-ar putea aduce pe locul II, în fața Vioricăi Dăncilă, el fiind dat la primele rezultate pe locul III în exit poll-urile făcute în România.

Publicat in Social
Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și Președintele PNL Iași, s-a arătat entuziasmat de rezultatele exit pool-urilor publicate imediat după închiderea urnelor de vot, la primul tur al alegerilor prezidențiale:

Publicat in Administratie Locala
Primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale s-a încheiat pentru românii din țară, iar prezența la urne a fost până la închiderea urnelor de 47,66%, mai mică decât acum cinci ani, când 52,31% dintre alegători votaseră. Astfel, până la 21.00, la urne s-au prezentat 8.683.112 de români.

Publicat in Social
Românii au fost chemați azi în primul tur al alegerilor prezidențiale 2019. În secția de votare, alegătorii au primit buletinul de vot cu cei 14 candidați validați de Biroul Electoral Central.

Publicat in Presedintie
Poliţiştii de frontieră din Arad împreună cu lucrători ai postului de poliţie Sântana au depistat  treizeci de cetăţeni din Irak, Iran, Sri Lanka şi Afganistan, într-o pensiune dezafectată  în orașul Sântana, judeţul Arad.

Publicat in Social
Cel puțin cinci militari de cetățenie italiană au fost răniți, trei dintre ei grav, în urma unei explozii care a avut loc duminică în Irak, au informat trupele italiene din regiune, relatează site-ul agenției Reuters, citate de Mediafax.

Publicat in Eveniment
Un vicepreședinte al unei secții de vot din județul Iași este un condamnat penal, scrie senatorul USR pe Facebook. Ce măsură a luat Biroul Electoral Judeţean Iaşi după această sesizare.

Publicat in Justitie
Duminica, 10 Noiembrie 2019 17:58

Gheorghe Dincă a votat din închisoare

Gheorghe Dincă, încarcerat în Arestul Central al Capitalei, a votat duminică, din spatele gratiilor, pentru alegerile prezidențiale.

Publicat in Justitie
Un primar din Constanța a fost fotografiat în timp ce dădea bani președintelui unei secții de votare, autoritățile verificând informațiile privind o posibilă infracțiune.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 2