fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 04 Noiembrie 2019

De două săptămâni, conducerea Primăriei și cea a Companiei de Transport Public refuză să răspundă unor întrebări legitime ale REPORTER DE IAȘI: cât plătește Wink pentru stațiile de autobuz customizate, ce statut juridic au stațiile, de când durează contractul, a avut loc o licitație? Mai grav, au dispărut cinci module de stații vândute de Wink la exorbitantul preț de 7.500 de euro bucata. Nimeni nu știe care sunt aceste stații și dacă există! În fața tăcerii sfidătoare a primarului Mihai Chirica și a directorului CTP, REPORTER DE IAȘI va sesiza, de data aceasta, Curtea de Conturi și DNA.

Wink Network, compania cumpărată de Ștefan Holicov, s-a conectat cu toate ventuzele de banii Companiei de Trasport Public (CTP). Toată publicitatea exterioară sau de pe monitoarele din interiorul mijloacelor de transport se face prin Wink.


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
De două săptămâni, conducerea Primăriei și cea a Companiei de Transport Public refuză să răspundă unor întrebări legitime ale REPORTER DE IAȘI: cât plătește Wink pentru stațiile de autobuz customizate, ce statut juridic au stațiile, de când durează contractul, a avut loc o licitație? Mai grav, au dispărut cinci module de stații vândute de Wink la exorbitantul preț de 7.500 de euro bucata. Nimeni nu știe unde sunt aceste stații și dacă există! În fața tăcerii sfidătoare a primarului Mihai Chirica și a directorului CTP, REPORTER DE IAȘI va sesiza, de data aceasta, Curtea de Conturi și DNA.

Wink Network, compania cumpărată de Ștefan Holicov, s-a conectat cu toate ventuzele de banii Companiei de Trasport Public (CTP). Toată publicitatea exterioară sau de pe monitoarele din interiorul mijloacelor de transport se face prin Wink.


Publicat in Anchete
Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan ar putea fi noua propunere de comisar european pentru Transporturi a Guvernului Orban. Propunerea ar urma să fie trimisă oficial marți, cel mai târziu miercuri, către Comisia Europeană, conform unor surse.

Publicat in Guvern
Astra Giurgiu a trecut fără probleme de Poli Iaşi în penultimul meci al etapei cu numărul 15, formaţia de la malul Dunării impunându-se cu scorul de 4-0.

Publicat in CSMS Iasi
Premierul Ludovic Orban, preşedintele Klaus Iohannis şi membrii Cabinetul au ajuns, luni seară, la Palatul Victoria, după ceremonia de depunere a jurământului învestitură.

Publicat in Guvern
Un bărbat de 54 de ani din comuna ieșeană Costuleni are calitatea de suspect într-un dosar în care este acuzat de infectarea apei. Individul a auncat o substanţă toxică în fântână sperând că, astfel, fosta soție va bea şi se va simţi rău.

Publicat in Social
Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Orban, potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a membrilor Guvernului va avea loc la ora 19:00, la Palatul Cotroceni.

Publicat in Guvern
Din dragoste pentru natură şi din dorinţa de a respira un aer curat, fermierul a plantat pe pământul său 40.000 de copaci. În schimb, a primit o amendă din partea autorităţilor de mediu.

Publicat in Social
Echipele de intervenție au fost solicitate în această dimineață, să se deplaseze la Primăria Pașcani, acolo unde un bărbat s-a urcat pe clădirea administrației locale,  amenințând că se va arunca în gol.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Calafat au descoperit 1.230 pachete cu țigări, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară, ascunse în bagaje.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30