fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 21 Septembrie 2019

Poliţiştii de investigaţii criminale din Buzău au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracțiuni cu violență ce ar fi fost comise pe teritoriul Italiei.

Publicat in Justitie
Fostul internaţional şi câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, Gabi Balint, a suferit un infarct în cursul zilei de sâmbătă şi a fost  supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Fundeni din Bucureşti.

Publicat in Fotbal international
Medicii chirurgi de la Spitalul Regional „Sf. Maria" s-au revoltat împotriva noii conduceri a spitalului şi a conducerii Consiliului Județean, formuland acuzatii grave într-o scrisoare deschisă la adresa comportamentului „persecutiv, ostil şi arogant", manifestat de către managerul importat de la Botoșani şi de către prim consilierul judeţean.

Publicat in Politica Locala
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Apelor şi Pădurilor detalii despre stadiul în care se află implementarea Strategiei Naţionale Forestiere 2018-2027.

Publicat in Politica Locala
România se află în plină criză, o țară adusă aproape de colaps de către PSD și foștii sau actualii săi parteneri de coaliție. O criză politică pe care pesediștii veroși o folosesc pentru propriile interese și pentru a distrage atenția opiniei publice de la problemele mult mai grave, de care refuză să se ocupe de când au venit la putere.

Publicat in Politica Locala
Incident şocant la o altă şcoală, de data aceasta din judeţul Gorj. O profesoară de limba română a fost lovită, sechestrată şi şantajată de directoarea adjunctă a şcolii unde aceasta predă. Pe numele directoarei a fost deschis un dosar penal.

Publicat in Educatie
Un urs care a apărut în zona Sărata din municipiul Piatra-Neamț a fost filmat în timp ce alerga pe strada Petru Movilă, prin fața caselor.

Publicat in Moldova
Rovana Plumb, propunerea României pentru funcția de comisar european, are probleme cu declarația de avere. Una apare în cea din România, şi alta, în cea de la Bruxelles.

Publicat in Parlament
O fată de 11 ani din comuna Poiana Mare, județul Dolj, este dată dispărută. Ea ar fi plecat vineri după-amiază de la școală, împreună cu alte trei colege, dar nu a mai ajuns acasă, transmite Mediafax.

Publicat in Social
Gelozia l-ar fi făcut pe un bărbat de 31 de ani din Hunedoara să recurgă la un gest extrem! Individul şi-a înjunghiat iubita, o tânără de 21 de ani, după care s-a făcut nevăzut.

Publicat in Justitie

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30