fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 10 Ianuarie 2020

O navă militară rusă s-a apropiat „în mod agresiv” și periculos de mult de un distrugător american, în Marea Arabiei, cele două nave aflându-se, la un moment dat, în pericol de coliziune, informează CNN.

Publicat in Eveniment
Un bărbat de 46 de ani, din Bihor, a fost ucis la comanda concubinei, chiar de copiii femeii. Trupul i-a fost găsit într-un canal colector, iar polițiștii au fost șocați. Asasinii au mutilat apoi victima, special ca să nu mai fie recunoscută când va fi găsită. Aceştia au încercat să îşi şteargă numele, aruncând sodă caustică pe cadavrul victimei. După ce l-au omorât pe bărbat, rudele l-au dat dispărut la Poliție.

Publicat in Justitie
Vineri, 10 Ianuarie 2020 18:59

Sevil Shhaideh, dată afară de la Petrom

Sevil Shhaideh, fost vicepremier și ministru al Dezvoltării, a fost dată afară din Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom.

Publicat in Guvern
Reglare de conturi între clanuri. Marius Alin Alecu, șeful grupării Sportivilor, ar fi fost bătut și tăiat cu sabia în plină stradă.

Publicat in Justitie
Directorul de îngrijiri de la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț, o femeie de 49 de ani, a fost ucisă, vineri, de soțul său, cu care era în proces de divorț. Acesta a venit în vizită la spital, iar după discuții în contradictoriu și-a înjunghiat soția în cabinetul în care încă lucra, ea fiind asistent-șef în Secția de Chirurgie.

Publicat in Moldova
Un bărbat de 40 de ani din Argeş este acuzat de fapte oribile. A violat o fetiţă de 11 ani în luna decembrie, spun procurorii, după ce a acostat-o pe stradă, în satul în care locuiau amândoi, şi a ademenit-o într-o clădire părăsită.

Publicat in Justitie
Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila anchetează un caz petrecut vineri, în localitatea brăileană Vărsătura, unde a fost găsit incinerat cadavrul unui bărbat chiar în propria curte, existând suspiciunea producerii unei crime.

Publicat in Justitie
Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, după întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis de la Cotroceni, că a decis împreună cu șeful statului că „cel mai bine pentru România” este să fie organizate alegeri anticipate.

Publicat in Guvern
Procurorii DIICOT au finalizat, vineri, rechizitoriul în dosarul „Caracal", urmând ca principalul suspect în acest caz, Gheorghe Dincă, să fie trimis în judecată pentru uciderea celor două tinere.

Publicat in Justitie
Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Kia Sportage, căutat de autoritățile din Franța, a cărui valoare se ridică la peste 55.000 lei.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3