„Răzbunarea” lui Ponta: Mihai Tudose a fost șters de pe site-ul partidului Pro România. Ceilalți „trădători”, încă nu

„Răzbunarea” lui Ponta: Mihai Tudose a fost șters de pe site-ul partidului Pro România. Ceilalți „trădători”, încă nu

Mihai Tudose, încă vicepreşedintele Pro România, a fost şters de pe site-ul partidului, în urma scandalului cu preşedintele Victor Ponta, pe marginea votului din Parlament în favoarea Guvernului Orban. Ceilalţi „trădători" de top, prim-vicepreşedinţii Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu, se găsesc încă pe site-ul partidului.

Conflictul dintre Mihai Tudose şi Victor Ponta este fără întoarcere: Mihai Tudose, europarlamentar şi vicepreşedinte Pro România, nu mai apare pe site-ul partidului, la secţiunea Echipă.

Cearta dintre cei doi foşti premieri a pornit de la poziţiile divergente privind susţinerea învestirii Guvernului Orban: Victor Ponta s-a declarat împotrivă, în timp ce Mihai Tudose a pledat pentru votarea Guvernului PNL. Schimburile de replici au escaladat până la ameninţări cu demiterea: Ponta i-a spus lui Tudose că-l dă afară din partid, Tudose i-a cerut demisia lui Ponta.

Momentan, Mihai Tudose este singurul care a plătit acest preţ, chiar dacă efectiv el nu a votat luni în Parlament, fiind europarlamentar.

În schimnb, Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu, prim-vicepreşedinţi şi parlamentari Pro România, care au votat în favoarea Guvernului Orban, apar în continuare pe site-ul partidului. Victor Ponta anunţase că toţi care votează Guvernul PNL vor fi daţi afară din partid.

Totuşi, o căutare după numele „Mihai Tudose" pe site-ul Pro România încă dă rezultate, semn că ştirile despre activitatea vicepreşedintelui partidului nu au fost încă şterse de pe site.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Go to top