Mihai Chirica își numără astăzi susținătorii din partid. Ședință explozivă la PSD Iași

Mihai Chirica își numără astăzi susținătorii din partid. Ședință explozivă la PSD Iași

Liderii organizației județene a PSD Iași se reunesc astăzi în cadrul unei ședinte a Comitetului Executiv. Întâlnirea a fost convocată de șeful filialei, Mihai Chirica care a precizat că i-a convocat pe liderii social-democrați pentru a se stabili măsurile de susținere a proiectului de guvernare. Cu toate acestea, ședința are loc în contextul în care Liviu Dragnea a solicitat filialei ieșene să decidă poziția pe care o va lua în urma declarațiilor făcute de Chirica împotriva ordonanțelor anti-Justiție adoptate de Guvern.

 

Conducerea centrală s-a arătat iritată de solicitarea lui Chirica de a fi demis ministrul de Justiție, Florin Iordache, și de declarațiile pozitive la adresa protestatarilor, făcute de primarul de la Iași. Deși nu l-a atacat direct pe Dragnea, șeful PSD Iași i-a sugerat să-și reconsidere atitudinea pentru că „nu va avea decât de suferit. Declinul de imagine este evident atât timp cât apar oameni care îl critică pe faţă”, a spus Chirica. Unii lideri de la București, în frunte cu Codrin Ștefănescu, au cerut chiat demiterea vicepresedintelui de la Iași.

 

La întâlnirea de astăzi, liderii PSD Iași vor stabili poziția filialei în legătură cu această problemă, chiar dacă, oficial, vor fi abordate teme care ţin de implementarea programului de guvernare şi adoptarea unor măsuri organizatorice.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Go to top