fbpx
 
Foto: ziarulevenimentul.ro Foto: ziarulevenimentul.ro

Copil de 11 ani, transportat la spital după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat. Tractoristul era beat turtă


Un copil de 11 ani a ajuns la spital cu multiple fracturi, după ce tractorul în care se afla, condus de un bărbat care consumase alcool, s-a răsturnat, vineri, în comuna Răducăneni, din judeţul Iaşi. Poliţiştii fac cercetări în aces caz.

Accidentul a avut loc vineri seara în localitatea ieşeană Covasna, din comuna Răducăneni. Un bărbat s-a răsturnat cu un tractor pe o uliţă din sat şi a rănit şi un băiat de 11 ani, pe care îl ţinea în braţe.

„Nu e prima dată când merge cu viteză foarte mare. Acum a gonit, s-a întors, s-a dus până la deal, a băut un pahar de ţuică, după care s-a dus înapoi, s-a dus la magazin, iar s-a întors, a întors forţat aici, când să plece la vale a căzut în şanţ şi s-a izbit. Copilul era în tractor, în braţele lui", a spus o femeie care locuieşte în apropiere, pentru Mediafax.

Vecinii au sunat imediat la 112 şi până la sosirea echipajelor medicale au reuşit să îl scoată pe copil de sub tractor.

„A fost preluat de la Covasna, Răducăneni, un copil de 11 ani, policontuzionat, fractură deschisă humerus stâng şi luxaţie umăr stâng, cu fractură închisă la nivelul tibiei stângj, stabil, după ce s-a răsturnat cu un tractor. A fost preluat iniţial de echipajul de prim ajutor Răducăneni, predat unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat către UPU Sfânta Maria", a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD.

Bărbatul aflat la volanul tractorului a fost preluat de un echipaj de poliţie şi dus pentru recoltarea de probe biologice. În faţa Serviciului Rutier, acesta a declarat că el nu a greşit cu nimic.

„Am mers cu a cincea într-o pantă şi când am vrut să schimb a patra s-a oprit motorul şi am dat la vale, a pornit, m-am răsturnat. Eu i-am spus copilului să stea acasă", a spus bărbatul de 44 de ani.

Potrivit unor surse, acesta avea 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz într-un dosar de conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30