fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 13 Mai 2019

Cântăreţul Mihai Constantinescu a fost dus de urgenţă la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală în această seară. El ar fi suferit un stop cardio-respirator. Medicii încearcă să îl resusciteze şi nu au dat deocamdată date despre starea sa.

Publicat in Vedete
Doi cetățeni români au fost victimele unui incident petrecut în Leytonstone, estul Londrei. Un autoturism i-a lovit, iar poliția a anunțat că a fost un „act deliberat".

Publicat in Eveniment
În această dimineață, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timiș, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Timiș, au efectuat 16 percheziții, pe raza județelor Timiș, Arad și în municipiul București, pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate în trafic de migranți.

Publicat in Social
Capitala Moldovei, Iași, a devenit punctul zero al campaniei pentru Referendumul pe Justiție din 26 mai. La două zile după ce liderii PSD au încercat să deturneze atenția de la Summitul UE de la Sibiu, prin organizarea unui miting la Iași, capitala Moldovei a respirat un aer de sărbătoare prin prezența Președintelui României, Klaus Iohannis, și a liderilor și candidaților PNL la alegerile europarlamentare.

Publicat in Politica Locala
În primele două luni ale anului 2019 au fost înregistrate peste 34.000 de cazuri noi de rujeolă, dintre care 25.000 în Ucraina.

Publicat in Sanatate
DIICOT îl contrazice pe Liviu Dragnea. Asta după ce liderul PSD a susținut că pe rolul instituției ar exista un dosar legat de tentativa de asasinare îndreptată asupra sa.

Publicat in Parlament
Un deputat USR a depus o plângere penală împotriva societăţii de transport public din Neamţ, pentru folosirea autobuzelor la mitingul PSD de la Iaşi.

Publicat in Moldova
Magistraţii Tribunalului Bucureşti l-au condamnat, luni, la 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare pe fostul primar Sorin Oprescu, în dosarul în care era cercetat pentru fapte de corupţie. Decizia poate fi atacată.

Publicat in Justitie
Persoane cu cagule, înarmate cu bâte au tâlhărit un bărbat din Brăila, care avea la el 50.000 de euro, bani cu care intenționa să cumpere un apartament. Polițiștii fac anchetă pentru a stabili cine sunt autorii. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că bărbatul de 34 de ani se pregătea să cumpere un apartament și avea asupra sa suma de 50.000 de euro.

Publicat in Social
Preţurile au crescut şi mai mult în luna aprilie, anunţa Institutul Naţional de Statistică. Faţă de aprilie anul trecut, scumpirile au fost de aproape 5% la alimente şi 4,4% în general.

Publicat in Fiscalitate
Pagina 1 din 3