fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 20 Noiembrie 2019

Un zgomot puternic în miezul zilei a panicat o familie din oraşul Târgu Frumos, judeţul Iaşi.

Publicat in Social
Două persoane din comuna gălăţeană Matca au ajuns, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Municipal Tecuci, după ce căruţa în care se aflau a fost lovită de o autoutilitară, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Publicat in Moldova
Clipe de groază pentru o tânără de 29 de ani, însărcinată în opt luni, după ce a fost atacată cu sălbăticie chiar de propriul soţ.

Publicat in Justitie
Tentativă de jaf, în această dimineață, la sediul unei cooperative de credit din satul Poieni, comuna ieșeană Schitu Duca. Un bărbat a intrat în sediul instituției şi a ameninţat o casieriţă, cu cuţitul la gât, să-i dea banii.

Publicat in Justitie
Procurorii vâlceni au dispus începerea urmării penale pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, lipsire de libertate în mod ilegal şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor în cazul a două persoane bănuite de agresarea celor doi agenţi de poliţie din Prundeni, judeţul Vâlcea.

Publicat in Justitie
O femeie, dată în urmărire internațională de mai bine de 7 ani, întrucât se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 20 de ani, pentru comiterea unei infracțiuni de omor calificat, a fost prinsă în Italia, în urma cooperării dintre Poliția Română și autoritățile judiciare italiene.

Publicat in Justitie
Două clanuri de romi au făcut scandal cu bâte și scaune pe o stradă din Feteşti. Poliţişti şi jandarmi au fost chemaţi pentru aplanarea conflictului. Doar că la vederea oamenilor legii, scandalagii au uitat de rivalitate şi i-au atacat. Mascații din trupele speciale au intervenit cu gaze lacrimogene pentru a calma spiritele.

Publicat in Social
Pe internet circulă un clip realizat de Edi Brandabura, în care cei doi candidați rămași în cursa pentru prezindețiale cântă celebrul HIT de la Hi-Q, „Gașca Mea”.

Publicat in Social
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 16:51

Regizorul Tudor Giurgiu, audiat ca martor la DNA

De pe covorul roşu de la Cannes, la DNA. Cei mai premiaţi regizori români sunt audiaţi de procurorii anticorupţie într-o anchetă legată de Centrul Naţional al Cinematografiei.

Publicat in Justitie
Fiul fostului președinte german Richard von Weizsäcker a fost înjunghiat mortal marți seara la Berlin de către un agresor al cărui mobil este deocamdată necunoscut, scrie AFP.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30