fbpx
 
FESTIVALUL SĂNĂTĂȚII și alte evenimente aparte, în week-end, la PALAS

FESTIVALUL SĂNĂTĂȚII și alte evenimente aparte, în week-end, la PALAS


Ansamblul Palas a pregătit un nou week-end cu evenimente care să îi bucure deopotrivă pe cei mici și pe cei mari. Clienții preocupați de un stil de viață sănătos sunt așteptați la un târg special dedicat lor, iar copiii sunt invitați la teatru de păpuși, fashion show și prezentare de costume ecologice.

 

Până duminică, 23 octombrie 2016, ieșenii care adoptă un stil de viață echilibrat pot vizita Festivalul Sănătății, în Atriumul Palas Mall. Evenimentul le oferă oportunitatea de a primi sfaturi de la profesionişti în domeniu şi informaţii utile pentru o viaţă sănătoasă şi frumoasă. Cabinete și clinici medicale, farmacii, nutriţionişti, cluburi de dans, ateliere pentru copii, săli de fitness, locații pentru practicarea sporturilor și activităților antrenante în aer liber și furnizori de tratamente naturiste își vor prezenta serviciile și vor răspunde întrebărilor celor interesați. Participanții vin în întâmpinarea clienților și cu numeroase oferte, testări gratuite, concursuri și consultații personalizate. În plus, în fiecare zi de desfășurare a Festivalului Sănătății sunt pregătite momente interactive, precum: spectacol de dansuri,  jocuri de Sumo Wrestling, competiții inedite și ateliere recreative.

 

Sâmbătă, de la ora 10.00, în piațeta Intersport se va desfășura parada costumelor din materiale reciclabile pentru elevi, un eveniment organizat de Palatul Copiilor Iași. Peste 100 de preșcolari și elevi de toate vârstele vor defila în ținute inedite, create de ei sau cu ajutorul părinților și profesorilor, impresionând publicul cu inventivitatea și îndemânarea lor. Evenimentul are scopul de a promova grija față de mediu și economisirea resurselor.

 

Duminică, de la ora 11.00, copiii primesc invitație la teatru de păpuși. În piațeta Intersport, alături de îndrăgitele marionete, prichindeii vor descoperi o lume a poveștilor și vor învăța lucruri noi.

 

De la ora 17.00, cei mai talentați copii vor defila în cadrul unui fashion show organizat de First Models Kids. Micuții vor prezenta ținute în tendințe în acest sezon, încântând publicul cu inocența și farmecul lor. Totodată, părinții se pot inspira din prezentarea de modă pentru a le oferi copiilor o garderobă cu stil.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: