fbpx
 
Iubești promoțiile? Sezonul lor e aici, iar magazinele din Palas ți-au pregătit reduceri de până la 70%

Iubești promoțiile? Sezonul lor e aici, iar magazinele din Palas ți-au pregătit reduceri de până la 70%


Noul an a adus promoții de iarnă la Palas, pentru ca tu să-ți reîmprospătezi garderoba! Magazinele tale preferate au dat startul sezonului de reduceri ademenitoare și te așteaptă să le descoperi. Consultă lista completă în catalogul încărcat pe site-ul Palas Mall!

Brandurile din Palas Mall te invită să îți completezi garderoba cu piese vestimentare în tendințe, la prețuri atractive. Lee Cooper te întâmpină cu reduceri de până la 70%, iar Bershka, H&M, C&A, Mango, LC Waikiki, Oysho, Massimo Dutti, Guess, Motivi, Stefanel, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, US Polo ASSN, Levi’s, Liu Jo, Montiago au prețuri cu până la 50% mai mici. Doamnele pot alege rochiile perfecte pentru ocazii speciale sau ținutele office elegante de la Nissa și de la Poema, cu discounturi de până la 50%, în timp ce Lavande oferă până la 30% reducere. Domnii își pot găsi costumele preferate cu prețuri reduse cu până la 50% la D’S Damat și Seroussi. Oferte de până la -40% se găsesc la Zara, Pull&Bear, Stradivarius și Bigotti. Promoții speciale mai găsești la New Yorker, Camaieu și Penti, pentru outfit-uri cool în fiecare zi.

Încălțămintea perfectă? Există! O poți găsi acum la promoții de până la 70% la Office Shoes și Humanic, în timp ce la Benvenuti te bucuri de până la -55%. Prețuri cu până la 50% mai mici ai la Anna Cori, Deichmann și Il Passo, iar la Tezyo și Ecco ai -40%.

Cei care sunt în căutarea accesoriilor care să le confere personalitate și autenticitate ținutelor pot găsi bijuterii elegante la prețuri cu până la 70% mai mici la Pandora, oferte de până la -60% la Sabrini, -45% la Swarovski și până la -40% la Kultho, pentru fiecare eveniment special.

Produse de îngrijire și machiaj de înaltă calitate, cu discounturi considerabile, găsești la Douglas, de până la 60%, la Sephora, Sabon și Pupa Milano, unde ai până la -50%, în timp ce la Nyx Professional Makeup, Xpert Beauty și Beautik ai promoții de neratat. Și bărbații au parte de răsfăț cu ofertele promoționale de la Tobiass.

Iar dacă ești mereu în mișcare, asigură-te că prinzi reducerile de până la 70% de la Hervis Sports, cele de până la 50% de la Intersport și de până la 40% de la Nike. Cu aceste oferte, este timpul să îți depășești limitele și să ai un stil de viață activ.

Iar dacă Moșul nu i-a adus copilului tău ce și-a dorit, îi poți cumpăra de la Noriel și Coccodrillo cadouri cu prețuri de până la -50%, dar și de la VarunaS, unde te bucuri de până la 30% discount.

Descoperă toate reducerile din magazinele Palas și bucură-te de promoțiile iernii!


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: