fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 13 Decembrie 2019

Un elev de clasa a XI-a îl acuză pe profesorul de matematică al unui liceu din Botoșani că l-a agresat. Adolescentul a ajuns acasă cu hainele rupte și cu zgârieturi la nivelul gâtului.

Publicat in Moldova
Dănuţ Pilă a revenit pe postul de director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi. Decizia a fost luată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Publicat in Administratie Locala
Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105.000 viori, în valoare de 23,3 milioane de euro, iar România este cel mai mare exportator de viori al UE în restul lumii, arată datele publicate vineri de Oficiul European de Statistică, scrie euractiv.ro.

Publicat in Companii
Procurorii și polițiștii din județul Neamț au reușit să facă lumină, după o săptămână de cercetări, în cazul unei morți suspecte.

Publicat in Moldova
Doi deținuți de la Penitenciarul Bacău sunt judecați pentru că au înjurat și amenințat judecătorii în timpul unor ședințe. Incidentele s-au petrecut la Judecătoria Bacău, iar cei doi deținuți nu sunt la prima abatere de acest fel, fiind deja condamnați pentru fapte similare, scrie Mediafax.

Publicat in Moldova
Fostul procuror din Craiova, prins la Iaşi cu bani falşi, a fost adus la Craiova, unde era căutat pentru înşelăciune şi delapidare.

Publicat in Justitie
O româncă de etnie romă riscă 14 ani de închisoare în Spania pentru că și-a vândut fiica minoră pentru 8.000 de euro.

Publicat in Eveniment
Un marinar în vârstă de 41 de ani este în stare critică după ce, vineri, în timp ce se afla într-un poligon de tragere privat, din municipiul Constanţa, s-ar fi împuşcat intenţionat în tâmplă.

Publicat in Social
1,5 kg de cannabis au fost ridicate în urma a 2 percheziții, efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Neamț.

Publicat in Moldova
Propunerea de proiect a companiei IULIUS pentru zona Sf. Andrei s-a bucurat de o atenție și implicare sporită din partea comunității. Dincolo de viziunea de a dezvolta zona centrală și centrul de business, compania IULIUS are o profundă identitate ieșeană și prețuiește patrimoniul cultural și istoric al orașului, precum și opiniile specialiștilor.

Publicat in Imobiliare
Pagina 1 din 3