fbpx
 
Foto: Skynews Foto: Skynews

Boris Johnson și-a angajat antrenor personal pentru a slăbi


Boris Johnson a solicitat ajutorul unui antrenor personal pentru a slăbi, relatează The Telegraph, după ce a lansat și o campanie guvernamentală pentru a-i încuraja pe britanici să facă sport.

Premieurl lucrează cu Harry Jameson, care se descrie ca fiind un „antrenor de elită”, după ce a lucrat anterior Love Island, Laura Whitmore, Wayne Bridge sau Oriance Lungu, potrivit Mediafax.

Johnson a vorbit public luna trecută despre dorinţa sa de a intra într-o formă mai bină şi a recunoscut că probabil excesul de greutate a jucat un factor în severitatea bolii sale.

„Întotdeauna mi-am dorit să slăbesc şi cred că, ca mulţi oameni, mă lupt cu greutatea mea - mă duc în sus şi în jos”, a spus Johnson. „Dar de când m-am recuperat de la coronavirus, mi-am consolidat constant condiţia fizică.”

Un raport din luna iulie a Public Health England (PHE) a descoperit că a avea un exces de greutate sau obezitate poate creşte în mod dramatic riscul de a dezvolta o formă mai gravă de COVID-19.

Marea Britanie a anunţat în luna mai un pachet de două miliarde de lire sterline care are ca scop încurajarea ciclismului şi a mersului pe jos. Boris Johnson doreşte să suplimenteze suma şi să grăbească implementare sa.

 

Sursa: HotNews


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: