fbpx
Portokal
Femeia împușcată de poliție în timpul violențelor de la Capitoliu era veteran de război: patru oameni au murit ieri, la sediul Congresului SUA

Femeia împușcată de poliție în timpul violențelor de la Capitoliu era veteran de război: patru oameni au murit ieri, la sediul Congresului SUA


Femeia decedată miercuri după a fost împușcată de poliție în sediul Congresului SUA, la Washington, se numea Ashli Babbitt şi era veteran de război.  În total, patru persoane au murit în total în urma violențelor.

Astfel, pe lângă femeia împușcată, încă trei persoane - o femeie și doi bărbați - au murit, scrie BBC. 

Pe de ată parte, cel puțin 14 polițiști au fost răniți. Doi au fost internați la spital, unul cu răni grave după ce a fost târât în ​​mulțime, iar celălalt a fost lovit de un proiectil în față.

Ashli Babbitt, femeia decedată după a fost rănită de glonţ în sediul Congresului SUA, era o susţinătoare înfocată a preşedintelui Donald Trump. Ea locuia în sudul Californiei, au informat media americane citând familia ei, scrie AFP. 

„Ashli Babbitt a fost militar timp de 14 ani", potrivit unui post local de televiziune, care a discutat cu soţul ei, scrie Agerpres.

Ashli Babbitt, a cărei identitate nu a fost comunicată oficial de poliție, trăia în regiunea San Diego, în sudul Californiei, cu soţul său care a descris-o drept „o partizană hotărâtă a preşedintelui Trump". În ce îl priveşte, el nu a mers la Washington pentru a manifesta.

Patru persoane au decedat şi 52 au fost arestate în timpul protestelor violente desfăşurate miercuri la Capitoliu, unde manifestanţi pro-Trump au reuşit să intre în clădirea care găzduieşte Congresul Statelor Unite, a anunţat şeful poliţiei din Washington DC, Robert Contee.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top