fbpx
Portokal
Răzbunare explozivă! Brazilian arestat după ce i-a trimis fostei iubite un buchet de trandafiri în care se afla o bombă

Răzbunare explozivă! Brazilian arestat după ce i-a trimis fostei iubite un buchet de trandafiri în care se afla o bombă


Un bărbat din Brazilia a fost arestat, după ce i-a trimis fostei iubite un buchet de trandafiri în care se afla o bombă.

Potrivit autorităților, după ce a ajuns acasă, femeia a deschis pachetul, moment în care a avut loc o explozie, transmite Daily Star, preluat de Știrile Pro TV.

În urma deflagrației, femeia a fost internată timp de 10 zile în spital, timp în care a primit îngrijiri medicale.

Mai mult, fiul femeii se afla acasă în momentul incidentului și a povestit că a fost aruncat în aer din cauza forței exploziei.

„Când a deschis cutia, a început să iasă fum, a luat foc, a explodat, dar a explodat într-un mod în care nu mai puteai vedea nimic altceva. Am fost aruncat la un metru și jumătate de ușă”, a povestit fiul ei.

Familia femeii a povestit presei locale că ea bănuia la momentul respectiv că pachetul fusese trimis de fostul ei iubit. Cei doi s-au despărțit în luna decembrie a anului trecut, după ce a descoperit că el ducea o viață dublă, fiind căsătorit cu altcineva.

Fostul partner al femeii, principalul suspect în acest caz, a fost reținut de autorități. O anchetă a fost demarată pentru a face lumină în acest caz.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top