fbpx
Print this page
Iubita unui interlop maghiar a crezut că va fi cerută în căsătorie când au năvălit mascații peste ea în casă. N-a fost să fie!

Iubita unui interlop maghiar a crezut că va fi cerută în căsătorie când au năvălit mascații peste ea în casă. N-a fost să fie!


O descindere în forță a mascaților în vila de lux a unui interlop miliardar maghiar a fost motiv de fericire pentru câteva secunde pentru o tânără, iubita proprietarului casei, scrie Blikk, citat de Libertatea.

Administrația Națională a Impozitelor și Vămilor de la Budapesta a reținut membrii bandei criminale care erau implicați în comerțul cu mașini second-hand importate din străinătate, suspectați de fraudă cu TVA.

Prejudiciul total la bugetul statului e de 1,3 miliarde de forinți, aproximativ 3,6 milioane de euro, și a fost recuperat.

NAV a realizat, de asemenea, un videoclip al arestării capului rețelei, scoțând suspectul din uimitoarea sa casă de lux pe jumătate gol. Șeful organizației criminale a fost capturat de mascații din structura poliției TEK într-o casă de lux din Pest, la periferia capitalei maghiare.

La început, iubita lui nici nu și-a dat seama de gravitatea situației și a crezut că acțiunea face parte dintr-un scenariu al cererii ei în căsătorie.

Cu ferestre luxoase antiglonț, un sistem de supraveghere video și senzori de mișcare, această proprietate de lux a servit ca o fortăreață pentru interlopul arestat. Acesta a fost prins după ce anchetatorii au urmărit 40 de site-uri de vânzări de mașini second-hand.

Alți patru membri ai bandei au fost prinși în diferite zone din Ungaria, doi dintre ei având asupra lor zeci de milioane de forinți, cash. Pentru a recupera daunele, NAV a blocat conturile bancare și imobiliare, precum și sume mari de numerar. Infractorii pot primi până la 20 de ani.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Articole similare