fbpx
Print this page
Un șofer român de TIR și-a înjunghiat un coleg, apoi a fugit. Totul, pentru un loc de parcare în Austria (VIDEO)

Un șofer român de TIR și-a înjunghiat un coleg, apoi a fugit. Totul, pentru un loc de parcare în Austria (VIDEO)


Scene violente au fost raportate vineri seara poliției austriece, într-o parcare de camioane din Wels, un orășel în apropiere de Linz. Doi șoferi români de camion au fost protagoniștii, scrie portalul de știri din Austria Superioară laumat.at, citat de Libertatea.

Mai multe echipaje de poliție și salvatori acordau primul ajutor la un accident de circulație vineri seara, pe A25, când un apel a fost făcut din parcarea de camioane Wels-Puchberg, la 800 de metri distanță. Un șofer era tăiat acolo și agenții s-au deplasat rapid la locul atacului.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 21:00, cu puțin înainte de intrarea în vigoare a interdicției de circulație în week-end pentru mașinile de mare tonaj. Un șofer român de 52 de ani încerca să găsescă un loc de parcare și, conform rapoartelor din presa austriacă, un coleg, tot român, 44 de ani, a fost mai rapid și a ocupat locul vizat de primul camionagiu.

Cei doi s-au luat apoi la ceartă și la un moment dat șoferul mai în vârstă a scos un cuțit și l-a atacat pe colegul lui. L-a tăiat la mâna stângă, pe care victima a dus-o în dreptul feței, pentru a se feri de lovitura cuțitului. Românul rănit grav s-a refugiat în stația de carburanți din parcare și a reușit să fotografieze cu telefonul camionul agresorului.

Șoferul de 52 de ani s- urcat la volan și a plecat repede din parcare, dar mai multe echipje de poliție l-au urmărit și l-au oprit după aproximativ 10 km, lângă Hörsching.

„Pe 12 februarie 2021, în jurul orei 21:00, centrul de control al statului a trimis mai multe patrule în Terminal, întrucât un șofer de camion român în vârstă de 44 de ani a raportat că un alt șofer de camion tocmai îl atacase cu un cuțit.”, relatează Poliția.

Bărbatul grav rănit a fost adus la clinica Wels, după tratamentul inițial de la locul atacului, acordat de către serviciul de ambulanță și un medic de urgență.

„Acuzatul era un cetățean român în vârstă de 52 de ani. El a fost dus în închisoarea Wels.”, a continuat poliția.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare