fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Jocuri istețe pentru copii fericiți, la Happy Color în Iulius Mall Iași

Jocuri istețe pentru copii fericiți, la Happy Color în Iulius Mall Iași


Ai un copil care se plictisește repede? În Iulius Mall Iași s-a inaugurat Happy Color, o lume a jocurilor interactive, educative, de societate și de stimulare a memoriei menită să distreze și, totodată, să ajute la dezvoltarea abilităților, a gândirii strategice și a laturii artistice.

Vino cu cel mic și descoperiți cât de interesante pot fi jocurile ce stimulează atenția sau cele care te provoacă să anticipezi mișcările adversarului. Happy Color se află la etajul doi al Iulius Mall Iași, lângă Librarium. Ca să fii sigur că celui mic îi plac jocurile pe care le alege, le poți testa împreună cu el, în zona atelierelor din magazin. Pentru fiecare categorie există câte un exemplar care te poate cuceri înainte de a fi achiziționat.

Cu un design care pare desprins din basmele cu Peter Pan, Happy Color te așteaptă cu o varietate de jocuri: Walls&Warriors, Penguins on ice, Parking Puzzler, Ghost Hunters, Chicken Shuffle Jr., Chicken Wings, Crabz etc.

Tot în zona atelierelor, cei mici se pot implica în diferite activități: decupaj, pictura pe sticlă, gravură, origami, modelaj, quilling, și multe alte tehnici interesante. Pentru mai multe detalii despre ateliere, accesează pagina de Facebook Happy Color Iași!

Dacă plănuiești o petrecere în pijama sau aniversară și vrei ca el și prietenii lui să își antreneze mintea cu cele mai interesante jocuri, vino la Happy Color! Alege propunerile care crezi că îi vor încânta pe cei mici și închiriază-le! Da, ai înțeles bine, produsele pot fi luate acasă temporar. Stay tuned! Happy Color pregătește și Cafeneaua cu jocuri, un spațiu relaxant în care veți putea petrece timp de calitate împreună cu prietenii sau familia și cu minunatele jocuri Happy Color, savurând o cafea delicioasă sau un ceai aromat.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top