fbpx
Portokal
Româncă de 18 ani, condamnată în Anglia la închisoare pe viață pentru uciderea unui mare campion de dans

Româncă de 18 ani, condamnată în Anglia la închisoare pe viață pentru uciderea unui mare campion de dans


O româncă de 18 ani din Marea Britanie a fost judecată de un tribunal londonez, după ce a fost acuzată de crimă. Românca, ajutată de iubitul ei, un englez de 25 de ani, ar fi ucis un mare campion irlandez de dans, scrie „Adevărul”.

Diana Cristea, o tânără româncă în vârstă de 18 ani, şi iubitul ei, Joel Osei, în vârstă de 25 de ani, au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în Regatul Unit, după ce l-au ucis pe Adrian Murphy, un irlandez celebru în Marea Britanie, campion de dans, informează Irish Mirror.  

Anchetatorii nu sunt siguri în privinţa datei la care a fost ucis Murphy. Potrivit presei britanice, acesta ar fi fost ucis probabil pe 2 iunie 2019, în apartamentul acestuia de la etajul 17, din Battersea, în sudul Londrei. El ar fi murit drogat de Diana Cristea şi Joel Osei.  

Cei doi au fost prinşi apoi de poliţişti, după ce au încercat să cumpere diamante în valoare de 80.000 de lire sterline de la un bijutier din New York, dar s-au dat de gol folosind cardul victimei, nota The Sun, care a citat surse de la Croydon Crown Court.  

De asemenea, cei doi sunt acuzaţi de otrăvirea unui al doilea bărbat, pe 30 mai 2019, înainte de a-i fura aproximativ 2.000 de lire sterline. Acesta a supravieţuit.  

Procurorul Crispin Aylett susţine că Diana şi iubitul ei englez ar fi folosit scopolamină, un medicament despre care se spune că este „popular între tâlhari şi violatori” pentru a pune victimele în incapacitatea de a se apăra. Ei ar fi folosit acest drog în ambele cazuri pentru a-şi reduce la tăcere victimele, însă au folosit doze letale de fiecare dată.  

Potrivit sursei citate, Osei îşi contacta victimele prin intermediul unei aplicaţii de dating pentru gay, Grindr, după care se întâlnea cu ele, iar iubita lui ar fi fost „creierul”, cea care „l-a îndemnat” să facă asta şi a vândut obiectele furate. Cei doi tineri au fost acuzaţi de către procurori de crimă prin administrarea de otrăvuri sau a unei substanţe nocive care poate fi letală, lucru pe care amândoi îl neagă. În plus, ei sunt judecaţi pentru mai multe acuzaţii de fraudă şi două acuzaţii de furt.

Cei doi inculpaţi au neagat acuzaţiile care le-au fost aduse şi au susţinut că sunt nevinovaţi. Nu au fost însă convingători, iar judecătorii de la Croydon Crown Court i-au condamnat pentru crimă, otrăvire prin administrarea unei substanţe care pune viaţa în pericol, două acuzaţii de furt şi opt acuzaţii de înşelăciune. În plus, Osei a primit o condamnare pe viaţă şi încă 32 de ani, în ianuarie. 

La aflarea veştii că îşi va petrece tot restul vieţii după gratii, tânăra a plâns. Ea a recunoscut fraudele şi două acuzaţii de manipulare a bunurilor furate, însă susţine că nu l-a ucis pe Adrian Murphy.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top