fbpx
 
Foto: Metropolitan Police Foto: Metropolitan Police

Zeci de ani de închisoare pentru patru români care au violat o tânără cunoscută într-un club din Londra


Patru români au fost condamnați la zeci de ani de închisoare după ce au violat o tânără pe care au întâlnit-o într-un club din Londra, în 2017.

Octavian Lupu (31 de ani), Dimitrie Ceban (28 de ani), Alexandru Cimbir (40 de ani) şi Andrei Rotaru (25 de ani) i-au cumpărat femeii băuturi alcoolice, iar apoi au dus-o într-o locuință aflată la câțiva kilometri distanță, unde au violat-o pe rând, scrie Daily Star, citat de Știrile Pro TV.

Camerele de supraveghere din clubul de noapte l-au surprins pe Lupu, în vârstă de 31 de ani, când a abordat-o pe tânără. A dansat cu ea și i-a oferit băuturi alcoolice. La un moment dat victima a vrut să plece, dar pentru că nu i-a mai mers telefonul, Lupu s-a oferit să o ajute pe tânără să ia un taxi spre casă.

Tânăra a povestit că a fost băgată cu forța într-o maşină în care se mai aflau ceilalți trei agresori. Au dus-o într-o locuință din Northold unde au urmat 90 de minute de coșmar, în care cei patru au violat-o pe rând.

Apoi agresorii i-au returnat hainele şi au trimis-o cu un taxi acasă. Victima s-a dus însă la spital, iar acolo a anunțat Poliția. După ce au analizat imaginile surprinse de pe camerele de supraveghere, polițiștii i-au identificat pe cei patru români și i-au arestat.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30