fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Morți misterioase: român găsit fără suflare pe un câmp din Sicilia, la 5 luni după ce a descoperit cadavrul șefului său

Morți misterioase: român găsit fără suflare pe un câmp din Sicilia, la 5 luni după ce a descoperit cadavrul șefului său


Misterul morții unui fermier italian se adâncește după ce angajatul care i-a găsit cadavrul, un român de 39 de ani, a fost găsit și el decedat, vineri, scrie La Repubblica, citată de Știrile Pro TV.

Cadavrul românului a fost descoperit pe un câmp din Enna, Sicilia. O examinare inițială nu ar exclude decesul accidental al muncitorului român, dar s-a ordonat o autopsie pentru a stabili cauzele decesului.

 

Bărbatul de 39 de ani era angajat la ferma lui Salvatore Blanco, 55 de ani, pe care l-a găsit mort pe un câmp, în 24 februarie, în timp ce mergea la muncă. Acesta avea mai multe răni pe corp, așa că anchetatorii au exclus din start că ar fi murit de boală sau că s-ar fi sinucis.

 

După moartea lui Blasco, procurorul din Enna înscrisese cinci persoane pe lista suspecților și, odată cu depunerea analizelor științifice asupra descoperirilor biologice și a altor urme găsite la locul faptei și pe mașina omului, ancheta s-a extins și la alți subiecți. În urmă cu cinci luni, angajatului român care lucra în companie de câțiva ani, având în principal grijă de turma de vite, a fost cel care a alertat autoritățile despre moartea lui Salvatore Brasco, scrie stiridiaspora.ro.

 

Vineri dimineață, românul s-a dus în cartierul Noci, în zona Nicosia, unde se află vitele în prezent, însa nu s-a mai întors. Tatăl lui Blasco, care în prezent are grijă de fermă, a plecat să-l caute împreună cu un alt membru al familiei. Tânărul de 39 de ani a fost găsit mort pe câmp.

 

În urmă cu cinci luni, după descoperirea cadavrului lui Blasco la câteva sute de metri de casa din ferma sa, prima ipoteză a fost de moarte accidentală și doar autopsia a constatat moartea violentă, atribuită unei bătăi.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top