fbpx
 
Deputatul PSD Adrian Solomon: „Arafat va face multă pușcărie” (VIDEO)

Deputatul PSD Adrian Solomon: „Arafat va face multă pușcărie” (VIDEO)


Deputatul PSD de Vaslui Adrian Solomon, amendat la un moment dat după ce a făcut scandal la o șaormerie din București, a spus despre Raed Arafat și Nelu Tătaru că ”vor face pușcărie” pentru felul în care gestionează pandemia.

Declarațiile deputatului PSD Adrian Solomon au fost făcute în ședința online de miercuri a Consiliului Local Bârlad, în cadrul discuțiilor despre situația pandemiei din Vaslui, scrie Vremea Nouă.

„Domnul Arafat va face multă pușcărie în țara asta, fiți liniștită! Și va face și Tătaru pușcărie și cu tot neamul lor de liberali! O să aduceți spitalul în faliment, o să vedeți!”, a spus la un moment Solomon, într-un acces de furie.

Deputatul PSD i-a reproșat managerului Spitalului Bârlad că ține pacienții la Urgențe câte 12 ore.

„Doamna manager, pe marginea străzii stau niște oameni pe care dumneavoastră îi țineți la CPU câte 10-12 ore! Lăsați-mă cu fanfaronada asta! Ați venit aici să ne spuneți câte paturi aveți non-Covid, nu câte pastile și câte oale de borș dați”, a tunat Solomon.

„DSP-ul este condus de PNL, care este condus încă de Cîțu, iar la Vaslui este condus de Vlada, care este în PNL de când o știu eu! Ceea ce se întâmplă este ceva rău de la nivel de manager! Puteau să facă ceva, dar nu au făcut nimic! Toată vara au stat și și-au făcut vânt cu coada, puteau să facă circuite separate, dar ei nimic! Totul pleacă de la manager, să fie clar! Și uite așa bârlădenii vor merge iar în bejenie sanitară la Vaslui încă o jumătate de an și vor muri pe capete pe la Vaslui. Domnule primar, când l-ați numit pe acest manager incompetent, adus cine știe de unde, nu i-ați prezentat niciun CV! N-ați chemat pe nimeni dintre noi! Asta e!”, a mai spus deputatul PSD.

Deputații PSD de Vaslui Adrian Solomon și Irinel Stativă au fost amendați în iulie 2020 cu câte 3.000 de lei, după ce au făcut un scandal monstru la o șaormerie din București deoarece nu voiau să poarte mască de protecție, așa cum impuneau autoritățile în condițiile de pandemie.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30