fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Ambasadorul Ungariei la Chișinău, acuzat că a lovit un polițist cu mașina după ce a provocat un incident în trafic (VIDEO)

Ambasadorul Ungariei la Chișinău, acuzat că a lovit un polițist cu mașina după ce a provocat un incident în trafic (VIDEO)


Ambasadorul Ungariei în Republica Moldova a fost protagonistul unui incident auto în centrul Chișinăului, sâmbăta trecută. El a fost acuzat de poliția moldoveană că a refuzat să respecte indicațiile de trafic și că a lovit ușor cu mașina pe polițistul care îi spunea să elibereze strada pe care o blocase, conform Deschide.md.

În clipul video se poate vedea cum polițistul îi cere politicos diplomatului să elibereze zona, după ce acesta blocase strada și congestionase circulația pe o stradă centrală din Chișinău. După mai multe minute, mașina pornește și pare că îl lovește ușor pe polițist - „M-a tamponat corpul diplomatic!”, poate fi auzit polițistul spunând imediat după incident.

Ulterior, Ambasada Ungariei la Chișinău a ținut să facă precizări în legătură cu incidentul. Misiunea diplomatică ungară a transmis că la volanul automobilului se afla chiar ambasadorul Sandor Szabo.

Ambasada a dat vina pe polițiști, despre care spune că „au încălcat legea, demonstrând un comportament agresiv și nerespectând preverile convențiilor internaționale”.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top