fbpx
 
United Business Center și ansamblul Palas lansează o nouă campanie de susținere a donării de sânge „Împreună donăm viață!”

United Business Center și ansamblul Palas lansează o nouă campanie de susținere a donării de sânge „Împreună donăm viață!”


Asemeni tradițiilor de Crăciun, obiceiul donării de sânge trebuie păstrat, mai ales că trăim vremuri fără precedent, ce ne fac să reflectăm mai mult asupra vieții și să avem mai multă grijă față de cei din jur. Astfel, United Business Center și ansamblul Palas lansează o nouă campanie de donare de sânge - „Împreună donăm viață!”- realizată în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași. Toți cei care doresc să participe își pot rezerva un loc în apliația BlooDoChallenge pentru data de 16 decembrie 2021 și pot veni la pop-up-ul din Palas, amenajat în zona Omniclean, pentru a dona. Și pentru că faptele bune merită răsplătite, donatorii pot primi în urma unei tombole, pe lângă beneficiile obișnuite și vouchere la magazinele din Palas.

Aflată la cea de a VI-a ediție, campania „Împreună donăm viață!” oferă în primul rând speranță, atât că la un moment dat vom trăi într-o societate care prețuiește mai mult oamenii și sănătatea lor, dar și că împreună putem salva vieți chiar azi sau în seara de Ajun, pentru că problemele medicale nu au sărbători sau vacanță. Astfel, United Business Center (UBC)ansamblul Palas și reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină (CRTS) Iași te așteaptă joi, 16 decembrie 2021, în intervalul orar 10.00 – 17.00 să sprijini campania „Împreună donăm viață!”. Centrul de donare de tip pop-up va fi amenajat în zona Omniclean din Palas, iar recoltarea va fi realizată de către specialiști ai CRTS.

La o singură donare, care durează mai puțin de o oră, poți salva mai multe vieți, iar pentru a dona cele câteva sute de mililitri de sânge vitali pentru cineva aflat la nevoie, deja te poți programa în aplicația BlooDoChallenge. Tot ce trebuie să faci este să o descarci în telefon și să alegi intervalul de timp dorit de tine, care îți va oferi prioritate la donare, însă recomandarea este să te prezinți cu 15 minute mai devreme decât ai planificat în aplicație. După ce donezi, vei primi un cod unic QR, prin scanarea căruia intri direct într-o tombolă. Extragerea va avea loc pe 17 decembrie 2021, iar prin tragere la sorți, prin intermediul unui site specializat, vor fi aleși 110 câștigători, care vor primi vouchere la magazinele din Palas, printre care 50 de vouchere Subway și 50 de vouchere Prăjitorul din OZ. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul Palas.

Pentru a afla dacă ești eligibil, poți consulta lista criteriilor pe care trebuie să le îndeplinească o persoană ce donează sânge pe site-ul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Iași.

Cineva are nevoie de sânge o dată la 3 secunde. Hai să donăm viață împreună!

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: