fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Colaj foto: Procuratura Regiunii Moscova Colaj foto: Procuratura Regiunii Moscova

Copil de 11 ani, din Rusia, mort de frig după ce a coborât din autobuz la o stație greșită și s-a rătăcit


Un băiat de 11 ani din Rusia a murit înghețat în drum spre școală, după ce a coborât din autobuz la o stație greșită și apoi s-a rătăcit încercând să ajungă pe jos la destinație.

Maxim Kostantinov învăța la o școală pentru copii cu nevoi speciale din Dubna, regiunea Moscova. În ziua de 27 decembrie acesta s-a urcat însă în autobuzul greșit, iar când a realizat că nu îl duce către școală a coborât. Pentru că nu mai avea bani pentru o altă călătorie, a decis să meargă pe jos, însă nu a mai ajuns la ore, relatează presa din Rusia, citată de Știrile Pro TV.

Profesorii i-au alertat pe părinți că fiul lor nu a fost la școală, iar aceștia au plecat în căutarea sa. Au chemat și poliția, care a organizat echipe de căutare, însă fără succes. Băiatul a fost găsit decedat în seara zilei de 28 decembrie, pe o stradă din Dubna.

Potrivit anchetatorilor, copilul de 11 ani și-a pierdut cunoștința și a murit degerat. Au fost găsite urme pe marginea unui râu din apropierea, iar anchetatorii spun că, cel mai probabil, băiatul a căzut în apa înghețată și a intrat în hipotermie.

Autoritățile spun că din cauza problemelor sale, băiatul nu a putut să ceară ajutorul trecătorilor.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top