fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Prea scump agentul termic? O firmă britanică de utilităţi le-a recomandat clienţilor să îşi ia în brațe animalele de companie ca să se încălzească

Prea scump agentul termic? O firmă britanică de utilităţi le-a recomandat clienţilor să îşi ia în brațe animalele de companie ca să se încălzească


O companie britanică de utilităţi și-a cerut scuze după ce a sugerat clienţilor să îşi strângă în braţe animalele de companie sau să mănânce ghimbir pentru a se încălzi și a face economii la facturi, scrie BBC.

Săptămâna trecută, compania Ovo Energy a trimis clienţilor o listă cu 10 modalităţi simple şi ieftine prin care să poată sta la căldură în timpul iernii fără a umbla la termostat.

Printre recomandări se numărau modalităţi de a utiliza mai eficient sistemele de încălzire, de exemplu prin creşterea suprafeţelor izolate, închiderea uşilor la camerele care nu sunt ocupate sau utilizarea unui termostat inteligent. De asemenea, le-a sugerat clienților să se îmbrace cu pulovere şi şosete de lână, să mănânce alimente care stimulează digestia şi încălzesc corpul, să curețe casa sau să facă un concurs de hula-hoop.

„Lucrăm din greu pentru a identifica soluţii cu sens pe măsură ce ne apropiem de o criză energetică şi recunoaştem că recomandările au fost neinspirate. Ne cerem scuze în mod sincer”, a informat Ovo Group într-un comunicat, după ce mai mulţi parlamentari au criticat al doilea mare furnizor de energie din Marea Britanie.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top