fbpx
 
Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Viza lui Novak Djokovic a fost anulată de ministrul Imigrației din Australia


Viza lui Novak Djokovic a fost anulată de ministrul Imigrației din Australia, ridicând și mai multe îndoieli cu privire la participarea sa la primul Grand Slam al anului, transmite CNN, citat de Știrile Pro TV.   

Ministrul Alex Hawke a spus că a luat decizia ţinând cont de interesul public.

„Astăzi mi-am exercitat puterea în temeiul secțiunii 133C(3) din Legea privind migrația de a anula viza deținută de domnul Novak Djokovic din motive de sănătate și bună ordine, pe motiv că era în interesul public să fac acest lucru”, a spus ministrul Imigrației.

Nole a rămas din nou fără viză, anulată de autoritățile federale australiene pentru a doua oară în decurs de o săptămână.

Unul dintre posibilele motive ar putea fi faptul că Djokovic a minţit în formularul de intrare, în privinţa călătoriilor în alte ţări înainte de sosirea la Melbourne.

Avocații tenismenului sârb intenționează să facă apel în instanță, însă nu se știe încă dacă tribunalul mai are timp să dezbată această speță înaintea startului oficial al Australian Open.

În Melbourne este, deja, vineri seară, iar primele meciuri ale turneului sunt programate pentru luni. Așadar, chiar dacă Djokovic ar primi încă un verdict favorabil în instanță, sportivul ar putea pierde prin neprezentare primul meci al competiției și va fi eliminat.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30