fbpx
 
MILIONARI ÎN UNIFORMĂ. Averile polițiștilor de Frontieră: case pe litoral, vile, ferme și spații comerciale / EP. 1

MILIONARI ÎN UNIFORMĂ. Averile polițiștilor de Frontieră: case pe litoral, vile, ferme și spații comerciale / EP. 1


Apartamente în regim hotelier pe malul mării, plus un supermarket în centrul Galațiului

Eduard Ivașcu s-a angajat chiar în construirea unui hotel

Cazul hilar al comisarului Valeriu Bodoga: a divorțat dar locuiește tot cu soția în cele două apartamente lipite dintr-un bloc nou, totalizând 155 mp

Bodoga a cerut Poliției de Frontieră să-i deconteze chiria în apartamentul trecut oficial pe numele soției

Mai mult, a cumpărat și casa socrilor chiar după ce a divorțat formal. Tata-socru: „Eu nu știu să fie divorțați”

La Rădăuți-Prut, Marius Gavrilescu (Șef Sector), deține o vilă cu seră, o fermă de 40 de vaci și o fabrică de cașcaval

Alt polițist: vilă nouă în suburbie și două apartamente în oraș

Salariile polițiștilor de Frontieră trec rar de 1.000 de euro net

Apartamente la Mamaia introduse în circuitul turistic, dar pe numele tatălui. O garsonieră donată de o mătușă. Cea mai populară carmangerie din Galați, pe numele mamei. O fermă cu 40 de vaci în nordul țării, la Rădăuți Prut, a soției.

Vilă de sute de metri pătrați ridicată la Darabani cu munca subordonaților. În Iași, două apartamente lipite, într-un bloc construit recent, trecute pe numele fostei soții.

Vilă de 150 mp, într-o suburbie a Botoșaniului, cumpărată de la mama.

Acestea sunt doar câteva dintre proprietățile subofițerilor și ofițerilor care lucrează pe raza Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Iași, care cuprinde județele Botoșani, Iași, Vaslui și Galați.

În fruntea lor, comisarul-șef Victor Mariniuc pare omul pentru care s-a inventat expresia: „N-are nici cu ce să tulbure apa din ceaun”. Nicio casă, niciun teren, un Logan din 2018 și datorii de peste 62.000 de euro.

Astăzi, episodul 1 din ancheta jurnalistică a REPORTER DE IAȘI privind averile polițiștilor de frontieră.

Eduard Ivașcu spune că apartamentele din Mamaia sunt ale tatălui său

Trei apartamente în patru ani
Comisarul de poliție Eduard Laurențiu Ivașcu, ofițer ce activează în zona Galațiului, a notat mai multe proprietăți imobiliare. Astfel, potrivit declarației de avere completată în luna mai 2021, acesta deține: un apartament de 36 mp în Mamaia (Constanța) cumpărat în 2014, un alt apartament de 80 mp achiziționat în Galați în anul 2018.

În același an, 2018, Ivașcu a primit donație un al treilea apartament, în Mamaia, cu suprafața de 36 mp. „De la o soră a tatălui. O mătușă care a plecat din țară”, a explicat acesta. Inițial, polițistul a spus că cele două apartamente din Mamaia sunt ale sale și nu sunt în circuitul turistic.

Regim hotelier la mare pe numele tatălui
Părinții ofițerului, Maricica (66 de ani) și Sandu Ivașcu (69 de ani), au înființat în 2015 firma Ian Apartments. Aceasta a trecut prin mai multe modificări de acționariat, din 2021 fiind 100% a lui Sandu Ivașcu. Obiectul de activitate al firmei este „servicii cazare”.

Pus în fața evidenței, polițistul Ivașcu a admis că cele două apartamente din Mamaia sunt închiriate prin firma tatălui. „Da. Tatăl le folosește. Când nu merge familia, tatăl le folosește. Practic, i le-am predat cât timp nu le-am folosit. Și le administrează”, a spus Ivașcu. Adică, apartamentele fiului sunt închiriate în regim hotelier prin SRL-ul tatălui. „Firma nu mai are alte apartamente”, a completat el.
O precizare: statutul polițistului, de funcționar public, nu-i permite prezența ca asociat în firme. De aici, subterfugiul găsit. Apartamentele proprii puse să producă prin firma tatălui.
Înregistrată în Galați, potrivit datelor publice disponibile pe site-ul Ministerului de Finanțe, firma Ian Apartments a înregistrat în 2020 un profit net de 80.000 de lei realizat cu un singur salariat. În 2019, profitul a fost și mai consistent: 287.734 lei.

Datele de contact ale Ian Apartments sunt ale polițistului Eduard Ivașcu, nu ale tatălui său. Investiția în hotelul de la Mangalia era de 100.000 de euro

Datele de contact ale firmei sunt pe numele polițistului

În noiembrie 2020, potrivit unor informații publicate în Curierul Național, Ian Apartments a încercat să obțină o finanțare europeană pentru construirea unui hotel P+2E la Mangalia. „Proiectul e abandonat, a picat. S-a încercat o asociere și, din ce știu de la tatăl meu, nu s-a realizat”, a spus Ivașcu.

În cele două anunțuri disponibile pe internet referitoare la acest proiect, la datele de contact apare adresa de email și numărul de telefon al polițistului. Și nu al tatălui său.

„Anul trecut, tata a fost operat pe cord și trei luni a stat mai mult prin spitale împreună cu mama. E posibil să fi lăsat atunci numărul meu”, a precizat comisarul. Dar tatăl s-a operat în 2021, iar anunțurile pe internet sunt din 2020.

Pe unul din bulevardele centrale ale Galațiului se află Magazinul Top, o carmangerie impresionantă. Firma este a mamei lui Eduard Ivașcu

Cea mai mare carmangerie din Galați
În Galați, una dintre cele mai apreciate carmangerii este Top Store. Cu produse alimentare tradiționale, punctul forte al magazinului este măcelăria în care se lucrează „la vedere”. Cumpărătorii îi văd pe angajați cum tranșează carnea și pot să-și aleagă tipul de produs și modul de porționare.

Top Store este operat prin firma Ian Intertop. Această societate o are drept asociat unic pe Maricica Ivașcu (66 ani), mama polițistului de frontieră. „Sunt ale lor, ale părinților (firmele – n.r.) fiindcă sunt de 20-30 de ani în business. Împreună se ocupă de tot”, a afirmat Ivașcu.
Profitul Ian Intertop pe anul 2020 a fost de peste 195.000 de lei, cu 46 de salariați. În 2019, profitul net s-a cifrat la aproape 300.000 de lei.
Concluzie: ofițerul Eduard Ivașcu deține trei apartamente. Două dintre acestea, din Mamaia, sunt închiriate prin firma tatălui de 69 de ani. În Galați, mama de 66 de ani manageriază cea mai cunoscută carmangerie.

Soții Bodoga dețin un etaj întreg într-un bloc din Canta

Cazul Bodoga: divorțați dar împreună
Soții Bodoga, Ionela Gina și Valeriu, au divorțat în 2020. Ea, agent șef adjunct la punctul de trecerea a frontierei de la Aeroportul Bacău, a revenit la numele de fată, Iacob.

Prin contractul de partaj voluntar, cele două apartamente, unul de 83 mp și celălalt de 72 mp de la etajul 1 al unui bloc din Dream Village (Canta) au revenit femeii.

Valeriu Bodoga, comisar șef de poliție, șef serviciu în cadru Inspectoratului, a preluat creditele aferente celor două achiziții din 2015. Partajul dintre cei doi a fost autentificat la notar pe 17 august 2020.

Pe 2 septembrie 2020, deci la două săptămâni distanță, Valeriu Bodoga a cerut ca Inspectoratul să-i achite chiria pentru o locuință, în urma divorțului el rămânând fără nicio casă.

TUPEU: Valeriu Bodoga a făcut contract de închiriere apartament cu propria lui soție, de care, în acte, ar fi divorțat

A vrut să-și deconteze chiria de 1.650 de lei/lună la propriul său apartament
În adresa înaintată lui Mariniuc, șeful ITPF, ofițerul Bodoga a menționat că a închiriat o locuință pe strada Sg. Grigore Ioan, la un bloc turn, la apartamentul 10. Or, această locuință este una dintre cele două pe care i le-a lăsat soției la divorț.

Cererea lui Bodoga a frizat ridicolul. Cu domiciliul oficial în același bloc la apartamentul 6, el cerea decontarea chiriei pentru locuința de la numărul 10. De fapt, ambele apartamente sunt în același bloc, lipite, și sunt cele rămase la fosta soție.

Practic, Bodoga voia să intre în chirie la fosta sa soție. Valoarea chiriei fusese stabilită la 1.650 de lei, bani pe care Bodoga a încercat să-i ia de la stat și să-i dea fostei neveste. „Nu am intrat (în chirie – n.r.). Am depus un raport, s-a analizat, nu s-a aprobat”, a declarat Bodoga. Într-adevăr, intenția lui Bodoga a ajuns la urechile mai multor colegi, au ieșit discuții, iar acest decont al chiriei la fosta soție nu s-a mai întâmplat.
Valeriu Bodoga deține un Suzuki din 2014, iar Gina Iacob un Ssangyong din 2020.

Bodoga a cerut Poliției de Frontieră să-i deconteze chiria pentru apartamentul soției, în care el s-ar fi mutat, chipurile

I-a cumpărat casa socrului deși tocmai divorțase
REPORTER DE IAȘI: - Unde locuiți acum, pot să vă întreb?

Valeriu Bodoga: - Puteți să mă întrebați, dar nu pot să vă răspund.

- Locuiți într-unul dintre aceste două apartamente?

- Unde locuiesc eu, nu știu dacă este neapărată nevoie să vă răspund.

- Anul trecut ați cumpărat o casă în Râșești, Vaslui. Este casa socrului dumneavoastră.

- Da.

- Tocmai ce ați divorțat de fata dânsului și i-ați cumpărat casa?

- Da. Sunt chestiuni care fac parte din viața unui cetățean, în timpul liber poate să facă orice, oricum. Sunt trecute în declarația de avere, chestiuni legale și transparente.

- Dumneavoastră sunteți divorțat și în fapt de soția dvs. sau doar formal?

- Este o chestiune care privește viața personală și nu știu dacă ar tebui să vă răspund.
NOTA: REPORTER DE IAȘI a fost la casa din Râșești-Huși a socrului lui Bodoga. L-am găsit acasă și l-am întrebat de ce a cedat casa ginerelui său. „Pentru că am 75 de ani și vreau să le rămână lor”. Întrebat de divorțul singurei sale fiice, bătrânul nu știa nimic: „Cum să fie divorțați? Nici pomeneală!”

Valeriu Bodoga, implicat în Lotul Albița 1, dar nu a fost trimis în judecată

Circuitul șpăgii: Bodoga, menționat într-un rechizitoriu din 2011
În 2011, a izbucnit un imens scandal de corupție la vama Albița (Vaslui). La acea vreme, Valeriu Bodoga îndeplinea funcția de șef al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Vaslui.
Iată ce a scris cotidianul Adevărul pe 19 aprilie 2011, citând din rechizitoriu: „Inculpatul Gavriliţă Marius a arătat cum din suma totală strânsă ca mită, într-o zi de luni, doar pe sensul de ieşire  autoturisme din România, ce oscila între 500 şi 1.500 de euro, banii erau distribuiţi astfel: 100 de euro şef inspectorat Bodoga Valeriu, 50 de euro - şef punct Corban Daniel, 50 de euro - adjunct şef sector Gheţeu Liviu, 50 de euro- şef sector Bejan, 80 de euro - Sima Florin - şeful de tură, 10-20 de euro dispecer PTF, iar restul, de circa 1/3  din suma totală o lua şeful de grupă Petcu Romică, iar suma rămasă, circa 1/3 din total, o luau cei doi lucrători repartizaţi în ziua respectivă şi care colectau efectiv mita primită de la cetăţeni”.


Soții Bodoga dețin două apartamente pe același etaj, totalizând 155 mp

Bodoga a semnat un denunț împotriva colegilor
Supranumit Lotul Albița 1, acesta a cuprins 47 de polițiști de frontieră care au fost trimiși în judecată sub acuzația de luare de mită. În 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat sentința definitivă. Toți cei 47 au fost condamnați, cu pedepse cuprinse între un an și doi ani și șase luni cu suspendare. Politiștii sunt din Iași, Vaslui, Bârlad și Huși.
Bodoga nu a fost pus sub acuzare, ba chiar a semnat un denunț la adresa colegilor săi. Acum, potrivit declarației de avere completată în 2021, Valeriu Bodoga ocupă o funcție de șef serviciu în cadrul Inspectoratului Teritorial. Ba chiar, în 2016, Bodoga a concurat, fără succes, pentru șefia ITPF Iași.


Constantin Rugină are o casă de 180 mp la Darabani dar și un apartament de 55 mp

Vila lui Rugină din Darabani
Ofițerul Constantin Rugină, având funcția de șef sector, deține din 2014 un teren de 1.200 mp, un apartament (55 mp) din 2000 și o casă de locuit cu 180 mp pe care și-a construit-o în 2017. Toate proprietățile se află în Darabani (Botoșani).

Are o datorie de 100.000 de lei (20.000 de euro) la Banca Transilvania și o descoperire de cont de 45.000 de lei (9.000 euro) la Garanti Bank. Soția acestuia, funcționar public la Primăria Darabani, a câștigat în medie net lunar în 2020 aproape 3.000 de lei.
În cazul lui Rugină, majoritatea colegilor din Botoșani știu că și-a ridicat casa și prin munca subordonaților.

Dialog REPORTER DE IAȘI – Ioan Tudose, unul dintre polițiștii despre care se spune că ar fi lucrat la construcția casei lui Rugină:

REPORTER DE IAȘI: - Spuneți-mi perioada în care ați fost cu colegii și ați lucrat la casa lui Rugină. În ce an se întâmpla?

Ioan Tudose: - Dar de ce vă interesează treaba asta? Nu cunosc treaba asta eu. Acuma, când s-au închis toate treburile. Caută pe altcineva.


Dialog REPORTER DE IAȘI – Marius Cișlariu:
REPORTER DE IAȘI: - În ce an ați fost cu băieții, cu colegii, și-ați lucrat la vila lui Rugină?

Marius Cișlariu: - De unde sunteți dumneavoastră?

- De la un ziar din Iași. Sunt mai multe mărturii ale colegilor dvs. că acum câțiva ani ați fost și ați lucrat la vila lui Rugină din Darabani.

- Mai repetați o dată. Că n-am înțeles bine, bătea vântul.

- Sunt mai multe declarații că ați lucrat la vilă.

- Vă înșelați, domnule, eu nici n-am fost.

- Cu mai mulți colegi?

- Nu știu, dom’le.


Comisarul șef Rugină nu spune cât a costat vila

Contactat telefonic, comisarul șef Rugină a negat implicarea subalternilor în edificarea propriei case. „Nu este adevărat”.

Polițistul nu a vrut să spună cât a costat vila de 180 mp și nici care au fost sursele de finanțare. „Asta este confidențial, între mine și familia mea”, a zis Rugină. Apoi, a completat că de-a lungul ultimilor ani a avut mai multe credite bancare.

Vila din Rădăuți-Prut a lui Marius Gavrilescu

Rădăuți Prut: vilă – 180 mp, spațiu comercial – 250 mp
În ITPF Iași, Marius Cătălin Gavrilescu este considerat unul dintre copiii „de suflet” ai șefului Inspectoratului, Victor Mariniuc. Polițistul Gavrilescu a fost adus de la Rădăuți Prut, unde a fost șef sector, la Iași, unde îndeplinește acum funcția de șef birou Relații Internaționale.
În declarația de avere, Gavrilescu a enumerat câteva proprietăți: peste 4 hectare de teren agricol (achiziție din 2016), un spațiu comercial de 250 mp din 2012 și o vilă în aceeași localitate, Rădăuți Prut, de 180 mp cumpărată în 2015.

Ca și în cazul celorlalți polițiști, salariul său este anonimizat. Soția, învățător, a câștigat în 2019 câte 3.900 lei/net/lunar. În plus, la veniturile familiei s-au adăugat 50.000 lei ca subvenții din activitățile agricole.

Polițistul exploatează 50 ha de teren, are o fermă de 40 de vaci și o fabrică de cașcaval

Fermă cu 40 de vaci și fabrică de cașcaval
Pe lângă aceste lucruri notate oficial în declarația de avere, familia Gavrilescu are mai multe lucruri pe care le-a omis în a le menționa.

„La fermă, am în jur de 40 de vaci. Soția mea are o firmă, făceam cașcaval, dar deocamdată e suspendată activitatea pentru că au crescut prețurile la curent. Acum, laptele îl dau la altă firmă”, a declarat Gavrilescu.

Acesta a precizat că de toate aceste activități se ocupă soția deoarece legea nu-i permite și lui să se implice oficial. „Doamna mea are o întreprindere individuală și lucrăm în jur de vreo 50 de hectare de teren agricol. Arendate. Punem furaj pentru animale, porumb, grâu”, a adăugat Gavrilescu.
Toată lumea din Rădăuți Prut spun, dacă îi întrebi de fabrica de cașcaval, că „trebuie vorbit cu domnul Gavrilescu”, inclusiv angajata lui de la fermă: „Vorbiți cu el, doar el vă poate spune când și cum puteți cumpăra cașcaval”.

Marius Gavrilescu este omul de încredere al șefului ITPF Iași

Conduce trei mașini
În interiorul fermei, familia acestuia are mai multe clădiri, un adăpost pentru vaci, dar și mica fabrică de cașcaval.

„Spațiul comercial e altceva decât fabrica de cașcaval. E făcut înainte de inundații, din 2008. Am luat un credit la bancă și am făcut ca un restaurant. Și apare ca spațiu comercial. A fost inundat și așa a rămas. Nu mai e funcțional. O clădire părăsită”, a spus acesta.
Polițistul are un BMW seria 5, un Land Rover (2007) și un Peugeot (2010). Anul trecut, a vândut un Nissan Pathfinder.

Daniel Șalvari are casă de 143 mp în suburbia Botoșaniului, dar și două apartamente în oraș

Alt ofițer: casă mare în suburbie, două apartamente în oraș
Ofițerul specialist Daniel Constantin Șalvari are două apartamente în Botoșani (67 mp și 27 mp), un teren de 745 mp și o casă de 143 mp, ambele cumpărate în 2016 în Cătămărești Deal, localitatea limitrofă Botoșaniului.

Deține și un Audi A6 din 2016 și un VW Golf V din 2007. „Apartamentul este pe mine, dar de fapt este al fratelui meu. O tranzacție în familie. Mai apare în declarație pentru că este sub ipotecă. Când se termină creditul, îi voi face actele”, a spus Șalvari.

Acesta se referă la apartamentul de 67 mp, achiziționat în 2003. Dar, potrivit declarației de avere pe care a semnat-o anul trecut, singurul credit al lui Șalvari este cel contractat în 2008, la Banca Transilvania, în valoare de 40.000 euro.

Garsoniera, a zis Șalvari, ar fi luat-o la schimb. Soția a avut un apartament dinaintea căsătoriei pe care l-a dat pentru garsonieră și o diferență de bani.

Daniel Șalvari și soția

Discuție cu accente caragialești REPORTER DE IAȘI - Șalvari despre vila din Cătămărești:

REPORTER DE IAȘI: - Casa de locuit din 2016, cât a costat?

Daniel Constantin Șalvari: - Valoarea apartamentului.

- Care apartament?

- Ăla din 2003.

- Pe care i l-ați vândut fratelui?

- Da. Fratele meu stătea într-un apartament care era pe numele mamei. A fost vândut apartamentul lui și mi s-au dat mie banii. Și diferența, el a avut două camere și are trei copii, și a trecut la trei camere. Și diferență de bani. Și eu cu ce-am mai avut înainte, mi-am făcut casa. A costat la 50.000 de euro. Eu când am construit casa era sacul de ciment 19 lei.

- Stați, că e în 2016.

- Nu. În 2016, am cumpărat-o. Adică, ea a fost construită înainte.

- Și ați cumpărat-o la prețul de când?

- Am luat-o de la mama, da. Pământul, inițial, a fost cumpărat de mama. Construită casa. Și eu am cumpărat-o de la mama. Tranzacție în familie.

- Ați cumpărat casa de la mama?

- Da.

- Deci, mama a făcut casa asta?

- Eu am făcut-o.

- Pământul era pe numele ei, ați făcut casa și apoi ați cumpărat-o?

- Da.

- Ați făcut-o dvs. și ați mai cumpărat-o o dată?

- Păi, nu. Am făcut actele.
Până la urmă, Șalvari nu a putut lămuri clar traseu banilor și al imobilelor din familia sa. Soția acestuia, Simona, este șef centru la Direcția de Asistență Socială și a raportat venituri lunare nete pentru 2020 de 4.200 lei.

Casa lui Mitică Hrișcă, șef serviciu ITPF Iași. Mai deține jumătate dintr-o vilă de 190 mp

Alt polițist cu două case
Tot în Cătămărești Deal, pe aceeași stradă cu Șalvari, are o casă un alt polițist de frontieră. Construită în 2008, cu o suprafață de 100 mp, locuința îi aparține lui Mitică Cezar Hrișcă, șef serviciu la ITPF Iași și Elenei Hrișcă. Polițistul mai deține, potrivit propriei declarații de avere, și jumătate dintr-o casă de 190 mp, din Botoșani, construită în 1998, imobil pe care-l împarte, în acte, cu Felicia Axinte. În declarația din 2021, Hrișcă a notat două credite, unul de 48.000 euro și altul de 10.000 lei.

Victor Mariniuc, comandantul ITPF Iași nu declară nicio proprietate și conduce un Logan

Ironia este că Marele Șef al Frontierei e sărac
Cea mai „goală” declarație de avere îi aparține lui Victor Mariniuc, șeful ITPF Iași. Astfel, oficial, acesta nu are nicio palmă de teren, niciun apartament, nicio casă. „Datele cu privire la situația locativă nu fac parte din categoria informațiilor de interes public”, a răspuns Mariniuc la o întrebare REPORTER DE IAȘI. Adică, nu-i treaba ziarului unde locuiește comandantul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră.
Singura avuție a lui Mariniuc e un Logan din 2018. Cu toate că n-are nici terenuri, nici case și nici mașini scumpe, totuși Mariniuc a acumulat peste 62.000 de euro datorii din patru credite și o descoperire de cont. „Persoanele cu funcții de conducere și de control, precum și funcționarii publici, inclusiv cei cu statut special au obligația de a declara datoriile acumulate din credite nu și scopul acestora”, a răspuns Mariniuc fără, de fapt, să spună ceva concret.

Salariile sunt de 1.000-1.500 de euro
În al treilea rând, Mariniuc a precizat că „este o obligație a instituției” anonimizarea propriului salariu precum și pe cele ale subordonaților. Acum mai mulți ani, acestea erau publice și încă există în arhiva online a Agenției Naționale de Integritate. Însă, o lege din 2017 le-a trecut la categoria „confidențial”.
Pe site-ul Inspectoratului, există un tabel, fără nume, cu veniturile salariale nete achitate personalului ITPF pentru luna ianuarie 2022. Potrivit acestui act, un agent de poliție (subofițer) cu funcție de conducere a primit între 4.800 lei și 5.900 lei, în timp ce unul fără comandă între 2.300 lei și 5.900 lei.
Similar, un ofițer cu comandă între 4.300 lei și 10.000 lei, unul fără funcție de conducere între 2.300 și 7.600 lei.

Graniță extrem de importantă pe flancul estic al UE
Rolul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași este unul extrem de important la granița de est a UE. „Traficul cu țigări, arhicunoscut de toată lumea, e o metodă de îmbogățire nu doar pentru traficanți. Există complicități, unele cunoscute, altele nedovedite, și din rândul oamenilor legii. Sumele vehiculate în aceste afaceri nelegale sunt aiuritoare. Apoi, rolul ITPF, pe lângă stoparea contrabandei cu țigări, este și cel de blocare a traficului de ființe, a celui de arme, a celui de droguri”, a declarat pentru REPORTER DE IAȘI o sursă din sistem.

URMĂRIȚI ÎN CONTINUARE CAMPANIA „MILIONARI ÎN UNIFORME”, O ANCHETĂ REPORTER DE IAȘI. PESTE CÂTEVA ZILE, EPISODUL 2.

Article image
Vilele de la Poliția de Frontieră, episodul 2. Comisarul Florin Sima și-a cumpărat, acum câteva luni, o casă în valoare de aproximativ 150.000 de euro. Imobilul este situat în Tomești, la șoseaua principală, are două garaje și un lot de teren în suprafață de 1.144 mp. O parte din bani, aproximativ 82.000 euro, au provenit dintr-un credit bancar, iar diferența, oficial, din vânzarea unui apartament din cartierul Dacia. Acum...
Autor Cezar Moraru Anchete 08 Martie 2022


Citeste si...
Nota
(6 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Martie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31