fbpx
 

Imagini de luptă: Trupe rusești prinse în ambuscadă, în Mariupol (VIDEO)


Imagini dure, difuzate pe reţele sociale şi postate de către militarii batalionului Azov, prezintă momentul în care o coloană de vehicule ruseşti, inscripţionate cu litera „Z”, e prinsă într-o ambuscadă pe o stradă din Mariupol. În postarea video se vede cum un militar aruncă cu grenade de la foarte mică distanţă asupra unor soldaţi care stau culcaţi sub o dubă şi lângă un zid.

Clipul video prezintă intensitatea şi duritatea luptelor de stradă din Mariupol: un detaşament de militari - despre care se afirmă că sunt membri ai batalionului Azov - atacă un convoi compus din şase vehicule civile, inscripţionate cu litera „Z”.

Cel puţin două maşini sunt cuprinse de flăcări, în timp ce militarii ucraineni se deplasează printr-o curte până când ajung în dreptul unui zid. De partea cealaltă a zidului este oprită o dubă de culoare roşie.

Câţiva militari, presupus a fi ruşi, se adăpostesc sub respectiva dubă sau se lipesc de zidul despărţitor, în timp ce militarul ucrainean îi atacă cu grenade de mână, aruncate cu boltă, de la foarte mică distanță.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30