fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto ilustrativ Foto ilustrativ

Familie de suceveni, implicată într-un grav accident rutier, în Bulgaria: soţul a murit, soţia este în comă cu picioarele amputate


O familie de români care mergea în concediu în Grecia a fost implicată într-un accident rutier grav pe o şosea din Bulgaria. Autoturismul românilor a ieşit de pe carosabil. Şoferul a murit pe loc. Soţia lui este în comă, cu ambele picioare amputate. Copilul celor doi a scăpat cu viaţă.

O familie de români a fost distrusă în timpul unei vacanţe. Silviu şi Crina plecaseră în concediu, alături de copilul lor, în Grecia. Pe drum, în Bulgaria, autoturismul marca Volkswagen cu care circula familia de români din Suceava a ieșit de pe carosabil.

La volan se afla Silviu Gabriel Ilie. Șoferul a murit pe loc, iar soția acestuia a fost transportată la spital, cu răni grave. Crina Florinela Ilie este în comă și are ambele picioare amputate, scrie Monitorul de Suceava.

Ca prin minune, copilul celor doi suceveni a scăpat fără răni serioase. Din păcate, copilul va rămâne marcat pe viață de această tragedie.

Cazul este anchetat acum de polițiștii bulgari. Nu sunt excluse nici ipotezele ca suceveanului să i se fi făcut rău la volan sau să fi adormit din cauza oboselii.

 

Sursa: Monitorul de Suceava


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac