fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Sisteme antirachetă, amplasate și lângă palatul lui Putin. Liderul rus se teme de un atac direct din partea Ucrainei

Sisteme antirachetă, amplasate și lângă palatul lui Putin. Liderul rus se teme de un atac direct din partea Ucrainei


La scurt timp după ce în Moscova și la reședința oficială a Vladimir Putin au fost amplasate în sisteme antirachetă, aceleași arme au fost poziționate și lângă palatul prezidențial al liderului de la Kremlin.

Sisteme de apărare aeriană Panțir-S1 au fost recent instalate în apropierea palatului preferat al lui Putin, la câteva zile după același sistem a fost amplasat și aproape de locuința sa de lângă Moscova, pe semne că liderul rus se teme de un atac direct dinspre Ucraina.

Un sistem de apărare Panțir-S1 a fost plasat în apropierea palatului prezidențial Valdai din Yascherovo, o localitate aflată la între Moscova și Sankt Petersburg. Sisteme similare au fost instalate și în apropierea reședinței oficiale a lui Putin din Novo-Ogarevo în ultima săptămână, în mod evident pentru a-l proteja de dronele sau rachetele ucrainene.

 

Rusia a luat această decizie și în privința palatului prezindețial pentru a-l "proteja pe Putin și familia sa" de atacurile ucrainene cu rază lungă de acțiune, potrivit agenției de presă ruse Agentstvo Novosti, citată de Daily Mail.

Alina Kabaeva, 39 de ani, despre care se zvonește că ar fi iubita lui Putin, ar locui în palatul Valdai, în regiunea Novgorod. Se crede că el și Kabaeva au o familie tânără care mereu a fost ținută departe de ochii lumii. Trei militari se află în mod constant în apropierea sistemului, care are o antenă radar rotativă, se arată în raport. Sisteme similare au fost desfășurate în ultima săptămână la nouă kilometri de reședința oficială a lui Putin, la periferia Moscovei.

Rusia a desfășurat, de asemenea, sistemele de apărare antiaeriană Panțir-S1 și S-400 "Triumf" pe teritoriul Moscovei, pe fondul temerilor privind un atac la scară largă asupra capitalei ruse. Acest lucru vine după ce, în decembrie, două presupuse atacuri cu drone ucrainene asupra a două baze aeriene din adâncul Rusiei au avariat două bombardiere cu capacitate nucleară despre care se crede că se pregăteau pentru un atac asupra Ucrainei.

Sistemul Panțir este conceput pentru a proteja facilitățile guvernamentale și industriale împotriva avioanelor, elicopterelor, munițiilor de precizie, rachetelor de croazieră și dronelor militare.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Martie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31