fbpx
 
Dallas Morning News Dallas Morning News

Actorul Jeremy Renner a fost strivit de plugul de zăpadă în timp ce încerca să-l salveze pe nepotul său. Și-a rupt 30 de oase


Actorul Jeremy Renner încerca să împiedice plugul său de deszăpezire să alunece şi să-l lovească pe nepotul său în momentul în care a fost tras sub vehicul şi strivit în ziua de Anul Nou, potrivit unui raport al biroului şerifului din Nevada, scrie CNN.

Frâna de parcare nu a fost cuplată şi ar fi oprit vehiculul snowcat, deoarece a început să alunece lateral după ce starul „Avengers” în vârstă de 52 de ani l-a folosit pentru a scoate camioneta nepotului său din zăpadă, se arată în raportul biroului şerifului din comitatul Washoe.

Nepotul l-a putut ajuta pe Renner până la sosirea ajutoarelor, se arată în raport. Renner a fost transportat cu avionul la spital, unde a stat mai bine de două săptămâni, fiind supus la cel puţin două intervenţii chirurgicale şi tratat în secţia de terapie intensivă.

Jeremy Renner a dezvăluit că şi-a rupt peste 30 de oase în accidentul cu plugul de zăpadă.

El a fost rănit de un plug de zăpadă în timp ce curăţa o alee în apropierea casei sale din Nevada şi s-a ales cu un „traumatism toracic şi multiple leziuni ortopedice".

Actorul a făcut progrese în recuperarea sa şi a fost externat din spital săptămâna trecută.

Renner a împlinit 52 de ani când se afla în spital.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: