fbpx
 
Instagram Instagram

O tragedie americană: O studentă din Louisiana a murit după ce a fost violată, abandonată pe stradă și lovită de o mașină


O tânără de 19 ani a fost surprinsă în timp ce ieșea dintr-un bar, apoi a urcat într-o mașină în care se aflau patru bărbați. Doi dintre aceștia ar fi violat-o, apoi ea a fost lovită de o altă mașină și a murit.

Madi Brooks era studentă la Universitatea Statului Louisiana. Tânăra a murit pe 15 ianuarie.

Ea ar fi consumat alcool la un bar din districtul Baton Rouge, o zonă în care locuiesc în majoritate studenți. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care ea a traversat și s-a urcat într-o mașină în care erau patru bărbați. Pe unul dintre aceștia pare că îi îmbrățișească, apoi cu toții ies din vizorul camerei, scrie dailymail.co.uk.

Barul în care se afla este cunoscut pentru faptul că oferă alcool minorilor, dar și pentru mai multe violențe. Marți a fost retrasă licența de vânzare de alcool.

„Chiar dacă a intrat într-un bar cu un act de indetitate fals, nu i-a fost servită și nu a consumat băuturi alcoolice cel puțin în ultima oră în care s-a aflat la Reggie's. Barul a oferit în mod voluntar toate imaginile înregistrate de camerele de supraveghere și cooperează cu autoritățile”, a declarat avocatul barului.

Doi tineri de 17 și 18 ani sunt acuzați de viol. Unchiul unuia dintre ei și un alt prieten au fost de asemenea arestați și sunt acuzați de complicitate la viol.

În afară de tânărul de 17 ani care a rămas în custodia poliției, toți bărbații au fost eliberați după ce au plătit cauțiuni.

După ce a fost violată, tânăra a fost dată jos din mașină într-un alt loc. La scurt timp după, studenta a fost lovită de o mașină și a murit la spital.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: