fbpx
 
NBC News NBC News

O familie religioasă din SUA s-a sinucis după un pact comun. Scrisorile găsite la locul crimei i-au șocat pe polițiști


O familie ultrareligioasă din Pennsulvania, SUA, a făcut un pact care a presupus ca țoți membri să se sinucidă. Au lăsat în urmă mesaje pentru familie și instrucțiuni legate de îngrijirea câinilor lor.

Morgan Daub, în vârstă de 26 de ani și părinții ei, James Daub, de 62 de ani, și Deborah Daub, de 59 de ani, au lăsat mesaje detaliate în care explică faptul că au luat „decizia comună” de a-și pune capăt vieții pe 24 ianuarie. Acest lucru s-a întâmplat după ce tânăra le-a spus părinților că vrea să se sinucidă, potrivit Departamentului de Poliție din West Manchester Township, citat de New York Post.

Agenții au descoperit cadavrele celor trei persoane la casa lor din York în dimineața zilei de 25 ianuarie, după ce un vecin i-a anunțat că a auzit trei împușcături înainte de miezul nopții.

Familia a lăsat în urma mai multe documente care detaliază planul lor. Acestea au fost făcute cu cel puțin nouă luni înainte de tragicul eveniment.

Potrivit notelor scrise de mamă, ea, împreună cu fiica plănuiau să se sinucidă și să îl lase pe tată în urmă. Într-un document din aprilie 2022, ea scrie că fiica sa și-a ales data în care avea să se sinucidă pe baza unui verset biblic în care este explicat cum părinții își dau copilul înapoi lui Dumnezeu.

Potrivit unei scrisori lăsate de tată, el nu a luat parte la pactul celor două, dar a optat să se alăture, după ce a auzit că soția și fiica lui plănuiau să-l părăsească.

„El a fost zdrobit când fiica lui a spus că vrea să-și pună capăt zilelor”, a declarat poliția după ce a găsit scrisoarea bărbatului.

Membrii familiei au lăsat în urmă și alte scrisori în care menționează că s-au ucis între ei.

„Cu două arme și eu tremurând, soția mea, Debbie, a apăsat pe trăgaci pentru mine”, a scris James.

„Tremuram prea tare, așa că fiica mea a apăsat pe trăgaci pentru mine”, a scris Deborah.

Fiica celor doi nu a lăsat un bilet, dar poliția a stabilit că s-a împușcat.

În posesia agenților a intrat și o listă pe care tânăra în vârstă de 26 de ani a făcut-o, menționând pașii premergători înainte de a-și pune capăt vieții. Printre aceștia se numără o convesație cu tatăl ei, tăierea unghiilor câinelui și scrisorile către familie. De asemenea, ei au lăsat instrucțiuni pentru familia extinsă, inclusiv pentru îngrijirea câinelui lor.

Crima-sinucidere a zguduit comunitatea, care îi considera pe cei trei ca fiind creștini liniștiți și devotați.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 

 

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30