fbpx
 
Departamentul Șerifului Departamentul Șerifului

A fost odată în America. Fals polițist, arestat după ce a tras pe dreapta o polițistă


Un fals polițist a fost arestat după ce a tras pe dreapta un polițist adevărat. Era o polițistă care tocmai ieșise din tură și i-a cerut legitimația, însă escrocul a demarat în trombă.

Christian Katan Mansoor, în vârstă de 18 ani, a aprins luminile roșii și albastre pe BMW-ul pe care îl conducea în timpul unei „tentative de oprire în trafic" în Rochester Hills, Michigan, SUA, arată publicația Daily Star.

Christian Mansoor a condus în spatele polițistei aflate în afara serviciului, cu luminile de avertizare specifice poliției, albastre și roșii.

Când s-a dat jos, femeia s-a identificat ca fiind polițistă și i-a cerut lui Mansoor legitimația. Individul a pretins că o are în mașină, dar a demarat în trombă. A fost prins ulterior în timp ce schimba numerele de înmatriculare ale mașinii sale, pe care pusese stroboscoapele. A avut loc o scurtă urmărire înainte ca acesta să fie reținut.

A pretins că este un ofițer de poliție din Detroit de la Secția 12. Ea i-a cerut un act de identitate, iar el a spus că trebuie să îl ia din mașină. S-a întors la mașina sa și a plecat", au declarat reprezentanți ai biroului șerifului.

Șeriful din comitatul Oakland, Michael Bouchard, a declarat: „Indivizii care se dau drept ofițeri de poliție reprezintă o amenințare pentru public și subminează aplicarea legitimă a legii. Din fericire, acest individ a fost prins și este tras la răspundere pentru acest incident. Dar dacă ați avut un incident similar cu acest automobil descris sau cu individul din imagine, vă rugăm să ne contactați."

Falsul polițist a fost arestat miercuri, 5 aprilie, sub acuzația de uzurpare a identității unui funcționar public. El a fost eliberat pentru o cauțiune de 5.000 de dolari.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30